Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πρωτοδικείο και μετά ...άρθρο 99

Η νέα διοίκηση του Άρη θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99 - Επαφές με τους πιστωτές.
Πρωτοδικείο και μετά ...άρθρο 99
Η ΠΑΕ Άρης αποκτά διοίκηση Πρωτοδικείου. Το αργότερο αύριο θα κατατεθεί η σχετική αίτηση στο Πρωτοδικείο προκειμένου να προκύψει και τυπικά η νέα διοίκηση με τα καινούργια πρόσωπα που θα την απαρτίζουν.
Ο Θανάσης Αθανασιάδης θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου όπως έχει δεσμευθεί προκειμένου να διευκολύνει τις εξελίξεις.
Συνεπώς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος θα αναλάβει ο Αντώνης Ζαμπέτας που θα έχει το δικαίωμα υπογραφής. Στη διοίκηση Πρωτοδικείου θα συμμετάσχουν ο Σταύρος Λαμπριάκος, ο Αλέκος Κατσιαούνης, ο Παναγιώτης Στεφανίδης, ο εκπρόσωπος του Α.Σ (πιθανότατα θα παραμείνει ο Χρήστος Γρόλλιος) και ένας εκπρόσωπος της ΚΜΑ που θα οριστεί τις επόμενες μέρες.
Μιας και μιλάμε για δικαστικό ρεπορτάζ, πρέπει να σημειώσουμε ότι η νέα διοίκηση θα προωθήσει το ζήτημα της υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Το θέμα χειρίζεται ο πρώην νομικός της εταιρείας επί διοίκησης Σκόρδα, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος.
Μάλιστα, υποστηρίζει ότι ο Άρης πρέπει να βιαστεί για να καταθέσει τη σχετική αίτηση, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες η διοίκηση πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό με το 50-60% των πιστωτών. Με άλλα λόγια, πρέπει να δεχτούν γενναίο "κούρεμα" των χρημάτων που έχουν λαμβάνειν.alaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: