Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Οι πρώτες αλλαγές της «εποχής Μαύρου»

Τα 7 (πρώτα) βήματα με τον κορυφαίο γκολτζή στο τιμόνι της Ενωσης. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.
Οι πρώτες αλλαγές της «εποχής Μαύρου»
Από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (23/6) η ποδοσφαιρική ΑΕΚ έχει επί της ουσίας μπει στην «εποχή Θωμά Μαύρου» καθώς ο κατά πολλούς κορυφαίος γκολτζής στην ιστορία της ανέλαβε εν λευκώ τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος αφήνοντας πλέον στον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Ανδρέα Δημητρέλλο τον ρόλο του διαπραγματευτή-διεκπεραιωτή των οικονομικών θεμάτων που αφορούν στην κιτρινόμαυρη εταιρεία.
Ηδη ο κ. Θωμάς Μαύρος έχει λάβει τις αποφάσεις του για την αναδιαμόρφωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και από σήμερα θα βρίσκεται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ελπίζοντας ότι θα φέρει νέα πνοή στην ΑΕΚ αφυπνίζοντας τους οπαδούς της και εκπονώντας όραμα ανάλογο με εκείνο που τους είχε δώσει το καλοκαίρι του 2004 ο κ. Ντέμης Νικολαΐδης. Μέχρι στιγμής έχουν σηματοδοτηθεί τα εξής:
1. Τον ρόλο του προπονητή (όπως αποκάλυψε το Βήμα την περασμένη Παρασκευή) θα αναλάβει πιθανότατα ο κ. Βαγγέλης Βλάχος αφού ο κ. Σάκης Τσιώλης δυσκολεύεται να αφήσει τη σιγουριά του Αστέρα Τρίπολης για την αβεβαιότητα της ΑΕΚ.
2. Στη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας θα προσληφθεί οκ. Χρήστος Κωστής, ο οποίος θα αντικαταστήσει στον συγκεκριμένο ρόλο τον κ. Βασίλη Δημητριάδη.
3. Παρελθόν θα αποτελέσει και ο κ. Αρναρ Γκρέταρσον ενώ δεν θα υπάρξει αντικατάστασή του καθώς ο κ. Μαύρος θεωρεί ότι στην παρούσα φάση η θέση του τεχνικού διευθυντή συνιστά περιττό έξοδο.
4. Πρόθεση του κ. Μαύρου είναι η παραμονή των Λεονάρντο και Βίκτωρα Κλωναρίδη γύρω από τους οποίους επιθυμεί να «οικοδομηθεί» η νέα ΑΕΚ. Ωστόσο άναψε το πράσινο φως για την πώληση του Γρηγόρη Μάκου. Παράλληλα επιθυμεί και την ανανέωση του συμβολαίου του Κολομβιανού Φαμπιάν Βάργκας (έφοσον η ΑΕΚ περάσει τον σκόπελο της ΕΠΟ και της επιτραπεί να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων).
5. Παράλληλα έχει ήδη εξουσιοδοτήσει τον κ. Κωστή να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Σωτήρη Κυργιάκου, Βαγγέλη Μόρα και Βαγγέλη Μάντζιου προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ με ποιοτικούς έλληνες ποδοσφαιριστές.
6. Από σήμερα Δευτέρα (25/6) τίθεται σε εφαρμογή η (χωρίς καταβολή ποσού σε πρώτη φάση) δήλωση συμμετοχής κάθε οπαδού για τη σωτηρία της ΑΕΚ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορεί να επιτευχθεί η συγκέντρωση των αναγκαίων χρημάτων. Η δήλωση συμμετοχής θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου. Για τους τρόπους επικοινωνίας και τη νομική διαδικασία οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά από την ΠΑΕ ενώ θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.
7. Αποφασίστηκε εξάλλου ο ορισμός τη τιμής των εισιτηρίων στο ποσό των 150 ευρώ για όλο το γήπεδο (γενική είσοδος εκτός από τις θύρες 29, Ρ, Ρ1 και Ρ2) και ανοίγουν όλες τις θύρες (όσοι δε έχουν αγοράσει ήδη διαρκείας σε ακριβότερη τιμή θα λάβουν ακόμα ένα δώρο στην ίδια θύρα).
Πηγή: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: