Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τα ...σκάνε οι Ρώσοι για Καλάθη!!

Ο ΠΑΟ δεν έχει αρχίσει το σχεδιασμό της νέας χρονιάς, αλλά τον έχει αρχίσει η Λοκομοτίβ Κούμπαν, που προσφέρει στον Νικ Καλάθη 1 εκ. ευρώ ετησίως σε 3ετές συμβόλαιο.
Τα ...σκάνε οι Ρώσοι για Καλάθη!
Το χρήμα εξακολουθεί να ρέει άθφονο στη Ρωσία κι η ομάδα απ' το Κράσνονταρ αποτελεί μία εκ των αποδείξεων. Με τον Ευγένι Πασούτιν πια στον πάγκο της κι έχοντας ήδη ανανεώσει τον Βλάντο Ιλιέφσκι, η Λοκομοτίβ Κούμπαν, που έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του EuroCup της νέας χρονιάς, συνεχίζει το σχεδιασμό της, ευελπιστώντας να κάνει κομμάτι του παζλ της τον Νικ Καλάθη!
Η ρώσικη ομάδα προσφέρει στον ομογενή γκαρντ 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους €1.000.000, ποσό ικανό να τον βάλει σε σοβαρές σκέψεις να αφήσει τον Παναθηναϊκό. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, που ακόμα δεν έχουν βρει τον επόμενο προπονητή τους, επιθυμούν να τον ανανεώσουν με τα μισά χρήματα (€500.000) κι η ζυγαριά δυσκολεύεται να κρατήσει τις ισορροπίες.
Στο μυαλό του 23χρονου πάντα υπάρχει και το ΝΒΑ (Νο.45 στο ντραφτ του 2009, οι Μάβερικς τα δικαιώματατά του), αλλά βάσει της υπάρχουσας κατάστασης το Κράσνονταρ φαίνεται να αποτελεί την αμέσως επόμενη επιλογή.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: