Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Στην Μπλάκμπερν ο Μέρφι!!

Παρά το ότι του δόθηκε η δυνατότητα να συνεχίσει στην Premier League μετά την πρόταση που δέχθηκε από την ΚΠΡ, ο Ντάνι Μέρφι προτίμησε την Μπλάκμπερν και την Championship ως νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο 35χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ μετά από 5 χρόνια προσφοράς στην ομάδα του Λονδίνου και σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα μεγάλα όπλα των ρόδων» προκειμένου να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής της Μπλάκμπερν δήλωσε για την απόκτηση του Μέρφι: «Το να είσαι σε θέση να φέρεις τον Ντάνι (σ.σ. Μέρφι) είναι ένα τεράστιο επίτευγμα και κανένας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ικανοποιημένος. Τα ρεκόρ του μπορούν να τα δουν όλοι. Είναι ένα μοντέλο επαγγελματία, ο οποίος πραγματικά… πεινάει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και είμαστε ενθουσιασμένοι που αποφάσισε να συνεχίσει το μέλλον του σε εμάς. Είναι ένα βασικό μας απόκτημα πλέον».


Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα του και είπε:« Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη μεταγραφή μου στην Μπλακμπερν. Όταν συναντήθηκα μ τον Σιτβ Κιν, σύντομα κατάλαβα το πάθος, τον ενθουσιασμό και τη φιλοδοξία που έχει για αυτή την ομάδα και το πόσο πολύ θέλει να επιστρέψει ο σύλλογος στην Premier League. Η εμμονή του να με φέρει στην ομάδα ήταν ένα τεράστιο κίνητρο στην απόφασή μου να έρθω» και συνέχισε λέγοντας:

«Ο ιδιοκτήτης ήταν επίσης παθιασμένος όσον αφορά τη θέλησή του να εξελίξει την Μπλάκμπερν ως ομάδα και να φτιάξει ένα σύνολο που θα είναι ικανό να πετύχει την άνοδο. Είμαι ενθουσιασμένος με τη νέα μου πρόκληση και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ξεκινήσουμε. Απόλαυσα πέντε φανταστικά χρόνια στην Φούλαμ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο και τους φιλάθλους για όλη την υποστήριξή τους. Τώρα, η νέα μου πρόκληση είναι να βοηθήσω την Μπλάκμπερν να προβιβαστεί και να ξεπληρώσω την πίστη που μου έδειξε ο προπονητής και ο ιδιοκτήτης της ομάδας»


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: