Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"Σάλπι, έλα να τα πούμε..."

Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολλές και στη Μικράς Ασίας θέλουν να δούνε τις προθέσεις του.  Θέλει να αποχωρήσει; Θέλει να μείνει με μειωμένες αποδοχές;
"Σάλπι, έλα να τα πούμε..."
Έχει πρόταση από το εξωτερικό που μπορεί να κερδίσει και ο ΠΑΟΚ από αυτή; Έχει πρόταση που καλύπτει μόνο τον ίδιο; Πρέπει να δουλέψουν μαζί με τον ΠΑΟΚ για να βρεθεί μία αξιόλογη πρόταση; Ερωτήματα που θα απαντηθούν μόνο μέσα από το ραντεβού των δύο πλευρών.
Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορεί, αν και ο Γιώργος Δώνης θα προτιμούσε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας, παίζοντας ένα 4-4-2 που ευνοεί τον ποδοσφαιριστή.
Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει εκφράσει τις απόψεις του, περιμένοντας να ακούσει τον ΠΑΟΚ.
Η υπόθεση βέβαια είναι ανοιχτό βιβλίο, αφού από την ΠΑΕ ξεκάθαρα λένε πως δεν μπορούν να σηκώσουν το συμβόλαιό του και αναζητείται η λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.
Οι εμφανίσεις του Σαλπιγγίδη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σίγουρα ευνοούν και τις δύο πλευρές να βρούνε τη καλύτερη δυνατή λύση, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά όσο το δυνατόν περισσότερο κέρδος και τον παίκτη μία πρόταση που θα τον καλύπτει σε επίπεδο φιλοδοξιών αλλά και σε οικονομικό.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: