Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τσάβι και Μπουσκέτς προειδοποιούν τον Ρονάλντο!!

Τόσο ο Σέρχιο Μπουσκέτς όσο και ο Τσάβι Ερνάντεθ λίγες μέρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό με Πορτογαλία μίλησαν στη Marca για το πώς η ισπανική ομάδα θα καταφέρει να αναχαιτίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι η κύρια πηγή κινδύνου από την πλευρά της ομάδας του Πάολο Μπέντο.

Από τη πλευρά του ο Μπουσκέτς τόνισε πως: «Δεν είναι η Μπαρτσελόνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η Ισπανία απέναντι στην Πορτογαλία. Όλοι γνωρίζουμε πόσο εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι ο Ρονάλντο», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αρμπελόα, ο οποίος θα παίξει στον χώρο επιτήρησης του Πορτογάλου σούπερ-σταρ: «Θα αγωνιστεί κυρίως στο χώρο στον οποίο θα αμύνεται ο Αλβάρο Αρμπελόα και ο Αλβάρο τον ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Αλλά για να αναχαιτίσεις έναν παίκτη αυτού του είδους είναι αναγκαία η συνδρομή όλης της ομάδας».

Ο Τσάβι αναφερόμενος στον Ρονάλντο επισήμανε πως η ομάδα του θα τον κάνει να νιώσει άβολα προκειμένου να μην δημιουργήσει κινδύνους στην εστία τους Κασίγιας: «Θα πρέπει αν είμαστε πολύ προσεκτικοί. Θα προσπαθήσουμε να καλυφθούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Θα κάνουμε τον Κριστιάνο νιώσει άβολα και δεν θα τον αφήσουμε να γυρίσει με μέτωπο προς την εστία».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: