Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Ο Κούγιας λειτουργεί με βάση το συμφέρον του»

Ο Σωτήτρης Βοργιάς μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου αναφέρθηκε στις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας κατά της ΕΠΟ και του Νίκου Τζώρτζογλου, αλλά και στη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι του ποδοσφαίρου καταφεύγουν στα δικαστικά όργανα και αναφερόμενος συγκεκριμένα στον Αλέξη Κούγια είπε:: «Ήταν αναμενόμενο Τα συμφέροντα είναι τέτοια και με το παραμικρό τρέχουν στα δικαστήρια. Άργησαν να αρχίσουν τα όργανα. Ο κ. Κούγιας τότε μας άδειασε και μας έλεγε τα καλύτερα λόγια για τον κ. Βασσάρα και τον κ. Δούρο. Τώρα λέει άλλα. Είχε πει ότι είχε πάει στο σπίτι του κ. Δούρου 3 τη νύκτα. Τι ήθελε και πήγαινε τέτοια ώρα;»

Για το σκηνικό που εκτυλίσσεται ανάμεσα στους παράγοντες που κρίνουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Αυτά θυμίζουν άλλες εποχές. Είναι μέθοδοι της μαφίας. Με αυτό το λασπολόγιο και με αυτές τις ύβρεις, αλλά και με τους υποτακτικούς στα όργανα δικαιοδοσίας δεν γίνεται να φτιάξει τίποτα. Απορώ πως ο κ. Αλαφούζος και άλλοι σοβαροί επιχειρηματίες μπαίνουν στο ποδόσφαιρο όταν ελέγχεται από το παρασκήνιο».

Για το αν έχει δίκιο στο χθεσινό περιστατικό ο Αλέξης Κούγιας και για τα κίνητρα του ισχυρού άνδρα της Παναχαϊκής: «Δουλεύουν όπως τους συμφέρει. Ο κ. Κούγιας έχει δίκιο αυτή τη στιγμή γιατί θέλει και την άνοδο της Παναχαϊκής. Τότε όμως τους κάλυψε γιατί είχε πλαστή ενημερότητα. Με βάση το συμφέρον του λειτουργεί. Είχε πάρει τα Γιάννενα με μηδέν χρέη και την πούλησε την ομάδα με 3,5 εκ. ευρώ. Ο στόχος του είναι να ανεβάσει την Παναχαϊκή στην πρώτη κατηγορία και να την πουλήσει. Ο κ. Κούγιας είναι τιμητής των πάντων και δεν ασχολείται με αυτόν τον κράτος, όταν δεν πληρώνει εφορία και έχει πλαστή ενημερότητα;».

Για τις δηλώσεις Πιλάβιου – σύμφωνα με τα παραστατικά των διαλόγων μέσα στην ΕΠΟ – με τι οποίες αναφέρει πως όλοι στην Ομοσπονδία εξαρτούνται από τα έσοδα της εθνική ομάδα: «Όλοι ζούνε από τα λεφτά του 2004 και τώρα θα συνεχίσουν να ζουν με αυτά που ήρθαν τώρα. Ο κ. Πιλάβιος απεικονίζει αυτή την κατάσταση», ενώ για την αμοιβή του Σάντος πρόσθεσε: «Εγώ να ήμουν Σάντος δεν θα δεχόμουν αυτή την αύξηση».

Για το γεγονός ότι ο Μποροβήλος είναι πρόεδρος της Superleague: «Είναι απίστευτο να είναι πρόεδρος κάποιος υπόδικος. Κάποιοι άνθρωποι λυμαίνονται το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια. Αύριο θα αρχίσουν τις αγωγές για να σιωπήσουμε».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: