Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Fantastic 4!!

Αφιέρωμα στην Εθνική μας έκανε το ισπανικό Goal.com, στο οποίο αναφέρεται ότι οι Καραγκούνης, Σαμαράς, Κυριάκος και Φορτούνης μπορούν να παίξουν στην Ισπανία.
Fantastic 4!
Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει τονίζει ότι η Γαλανόλευκη αν και δεν έκανε σπουδαίο τουρνουά, κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης και ότι ο καθένας πρέπει να αναγνωρίσει το πάθος της ομάδας του Φερνάντο Σάντος από την οποία τέσσερις παίκτες μπορούν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον για διάφορα κλαμπ της Primera Division.
Πρώτος από αυτούς ο Γιώργος Καραγκούνης, για τον οποίο υπογραμμίζεται η ικανότητα να κρατήσει μπάλα αλλά και αυτή του σκοραρίσματος, όπως έκανε και με την Ρωσία, παρά την προχωρημένη ηλικία του. Μάλιστα αναφέρεται ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τον σεβασμό όλου του κόσμου, ενώ υπενθυμίζεται το πέρασμά του από την Μπενφίκα και την Ιντερ.
Συνέχεια στη λίστα του Goal.com παίρνει ο Γιώργος Σαμαράς ο οποίος ένας από αυτούς που «έκανε άλμα στο Euro». Το βιογραφικό του, με θητεία σε Eredivisie αλλά Μάντσεστερ Σίτι δεν θα μπορούσε να λείπε από το άρθρο, ενώ ιδιαίτερη μνεία γίνεται στα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστιικά που διαθέτει αλλά και στην θέληση να βοηθάει το σύνολο. Για τον 27χρονο άσο αναφέρεται ότι «πήρε την ομάδα στην πλάτη του» με την Γερμανία και ότι η δύσκολη οικονομική κατάσταση της Σέλτικ μπορεί να τον οδηγήσει σε μεταγραφή.

Επόμενος ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για τον οποίο σημαντικό ρόλο παίζει η μικρή ηλικία του και το γεγονός ότι αγωνίζεται στην Σάλκε, σε μία λίγκα με μεγάλο ανταγωνισμό. Οπως τονίζεται, είναι πολύ μικρός και έχει μεγάλη εξέλιξη, ενώ μπορεί να κόψει και να βγει από την άμυνα με τη μπάλα. Οσον αφορά το cv του, αναφέρεται ότι έχει 44 αγώνες ως βασικός με τους Βασιλικούς Μπλε, ότι είχε ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως και το ότι έχει δηλώσει οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για το τέλος κράτησαν τον πιο μικρό, τον Κώστα Φορτούνη. Τον 19χρονο, που παίζει και αυτός στην Bundesliga με τη φανέλα της Καϊζερσλάουτερν. Στο κείμενο γίνεται λόγος για το περιθώριο εξέλιξης του πρώην άσου του Αστέρα Τρίπολης αλλά και για την πάσα στον Σαλπιγγίδη στον αγώνα με την Πολωνία. Στα θετικά του τονίζεται η κινητικότητά του, όπως και το ότι βλέπει γήπεδο.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: