Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Μοντολίβο: «Τραγικό αν αποκλειόμασταν»

Την άποψη ότι η Ιταλία δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, μετά την πρόκριση επί της Αγγλίας, εξέφρασε ο Ρικάρντο Μοντολίβο και δήλωσε ανακουφισμένος που το χαμένο του πέναλτι δεν κόστισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Euro 2012!
«Ήταν μεγάλη ανακούφιση, ειδικά για μένα. Ένιωσα χάλια όταν έχασα το πέναλτι, ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, ωστόσο, είχε ευτυχές φινάλε. Έχουμε την τύχη να έχουμε στην ομάδα έναν τερματοφύλακα όπως ο Λουίτζι (σ.σ.: Μπουφόν)», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός μέσος της «σκουάντρα ατζούρα».
Και πρόσθεσε: «Όπως και να `χει η νίκη μας ήταν δίκαιη, βρισκόμασταν στην επίθεση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, άσχετα αν δεν καταφέραμε να τις εκμεταλλευτούμε. Το να χάναμε στα πέναλτι μετά από τέτοια προσπάθεια, θα ήταν τραγικό».
Πλέον η Ιταλία αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Γερμανία, στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  και ο Μοντιλίβο… έδωσε το σύνθημα. «Παίξαμε καλά σε όλα τα ματς ως τώρα στη διοργάνωση. Τώρα, έχουμε μπροστά μας την Γερμανία, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα, μαζί με την Ισπανία, αλλά είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν φοβόμαστε κανένα, ειδικά μετά από την αποψινή (σ.σ.: χθεσινή) εμφάνιση», σχολίασε ο 27χρονος άσος της Μίλαν.


πηγή: onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: