Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Μένει ο Μπέιλ»

«Μένει ο Μπέιλ»
Στην Τότεναμ σκοπεύει να παραμείνει για, τουλάχιστον, έναν ακόμη χρόνο ο Γκάρεθ Μπέιλ, όπως αποκαλύπτει η «Mirror». Η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του παίκτη, βάσει της οποίας ο 22χρονος είναι χαρούμενος στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και δεν σκοπεύει να φύγει στο άμεσο μέλλον.

«Ο Γκάρεθ πιστεύει ότι η Τότεναμ ήταν άτυχη που δεν προκρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την τέταρτη θέση που πήρε στο πρωτάθλημα. Προς το παρόν, είναι χαρούμενος που θα μείνει στην ομάδα. Είναι προφανές ότι ο πρόεδρος κάνει πλέον τα σχέδιά του χωρίς τον Ρέντναπ και ο Γκάρεθ θέλει να ξέρει ποια είναι αυτά», αναφέρει η ιστοσελίδα σχετικά με το μέλλον του Ουαλού, ο οποίος φαίνεται πως δήλωσε επίσης:

«Είναι σημαντικό να κάνουμε μία καλή εκκίνηση στο πρωτάθλημα κόντρα στη Νιούκαστλ. Θα είναι δύσκολο, καθώς το παιχνίδι είναι εκτός έδρας, αλλά θα είναι ένα καλό τεστ».

Οι δηλώσεις σίγουρα θα ανακούφισαν την διοίκηση των «πετεινών», η οποία δεν θα ήθελε να δει άλλο αστέρι της να εγκαταλείπει την ομάδα, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Λούκα Μόντριτς για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: