Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ένα γκολ, μια σωτηρία!!

Ένα γκολ, μια σωτηρία!
Την παραμονή της στην Γ’ Εθνική κατάφερε να εξασφαλίσει η Προοδευτική. Η ομάδα του Κορυδαλλού νίκησε 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας στο Δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων και έτσι παρέμεινε στην κατηγορία.

Ωστόσο, για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα η Προοδευτική δυσκολεύτηκε αρκετά. Τελικά αυτός που έλυσε τον… γόρδιο δεσμό ήταν ο Μίλτος Καλαϊτζίδης, αφού ο 23χρονος αμυντικός νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 83’ και σημείωσε το τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον ίδιο και τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αντιθέτως, αυτό το αποτέλεσμα σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιπέτειας για την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ηράκλειας, καθώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας: Κουμής, Βελετάνης, Τσεμπερίδης, Μαρίγκος, Σαλμάς, Σιδηρόπουλος, Χ. Ζιγκερίδης (78' Γ. Ζιγκερίδης), Λεωνίδας, Μουτίδης (87' Δαλκίδης), Νίρλας, Δελήμπασης.

Προοδευτική: Ζήνωνος, Συρίγος, Αργυρός, Σούφλας, Παπανικόλας, Σάμιος (88' Γρίβας), Ερρίκος (75' Μπερνιδάκης), Καλαϊτζίδης, Λύγκος, Αλεξίου, Πολυχρονίδης.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: