Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Παρουσιάζεται ο Ντούσαν, τρέχουν οι εξελίξεις!!

Παρουσιάζεται ο Ντούσαν, τρέχουν οι εξελίξεις!
Μπορεί να είναι η μόνη ομάδα που κάνει… ψώνια, όμως φαίνεται πως έχει δουλειά να κάνει ακόμα. Ο λόγος για τον Ατρόμητο, ο οποίος έχει ήδη κάνει τέσσερις μεταγραφές και σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσει και σε άλλες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί και επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Ατρόμητος έχει ήδη αποκτήσει τον Στάθη Ταυλαρίδη, τον Νίκο Λαζαρίδη, τον Νιάζι Κούτσι και τον ταλαντούχο νεαρό Μανώλη Καλλέργη. Οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές και για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Αγγελόπουλος κινήθηκε πολύ καλά.

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη η διοίκηση του Ατρόμητου θα παρουσιάσει και επίσημα τον Μπάγεβιτς. Αμέσως μετά αναμένονται και οι επόμενες κινήσεις. Είναι βέβαιο πως θα αναζητηθεί ένας ακόμα επιθετικός, και σίγουρα δύο μέσοι, οι οποίοι θα μπορούν να μαρκάρουν και να κάνουν και παιχνίδι. Φυσικά θα υπάρξει και λίστα για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, αφού αποτελεί παρελθόν ο Γιαννούλης.

Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Ατρόμητο, καθώς σύντομα ξεκινάει και η προετοιμασία της ομάδας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: