Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"Ελλάδα... έχεις ταλέντο"!

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης (Κρήτη FM) έδωσε ο τερματοφύλακας της Εθνικής ομάδας Μιχάλης Σηφάκης, πραγματοποιώντας το δικό του απολογισμό από το Euro 2012 και την πορεία της Εθνικής ομάδας.
"Ελλάδα... έχεις ταλέντο"
Σχετικά με την παρουσία της Εθνικής στους «8»: «Ήταν πολύ όμορφες στιγμές αυτές που ζήσαμε. Για μια ακόμα φορά η Εθνική έδωσε το παρόν σε μεγάλη διοργάνωση και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, για το ότι καταφέραμε να προκριθούμε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης»
Σχετικά με το εάν είναι υπέρβαση η πρόκριση: «Η πρόκρισή μας δεν αποτελεί ακριβώς υπέρβαση, αλλά σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε. Όταν έχει έναν βαθμό μετά από δυο αγώνες και προκρίνεσαι με νίκη κόντρα στη Ρωσία, αναμφίβολα είναι μεγάλη επιτυχία.
Σίγουρα υπάρχει μέλλον για την Εθνική ομάδα, αφού υπάρχει πολύ ταλέντο και είμαι βέβαιο πως θα συνεχίσει να δίνει το παρόν σε μεγάλες διοργανώσεις», συμπλήρωσε ο διεθνής γκολκίπερ και συνέχισε δίνοντας τα προγνωστικά του για την ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο:
Αναφορικά με το ποια ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί: «Η Γερμανία είναι κατά τη γνώμη η πιο φορμαρισμένη ομάδα του τουρνουά και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η Ισπανία φαίνεται κουρασμένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: