Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Ο Κούγιας μου επιτέθηκε αναίτια, κατέθεσα μήνυση»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, φιλοξενήθηκε στο «Αθήτικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου ισχυρίστηκε πως ο Αλέξης Κούγιας του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πλατανιά με την Παναχαϊκή, ενώ σημείωσε πως αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κατέθεσε μήνυση κατά του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Πάτρας.

Για το περιστατικό με τον Αλέξη Κούγια: «Στο παιχνίδι Πλατανιάς με την Παναχαϊκή μου επιτέθηκε αναίτια με χαρακτηρισμούς και κοσμητικά επίθετα. Αυτό έγινε χωρίς κανένα λόγο. Ό,τι είχα να πω το κατέθεσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά Χανιών. Μου επιτέθηκε φραστικά και κινήθηκε εναντίον μου. Ούτε καν τον έβλεπα καθώς ήταν δύο θέσεις πίσω μου. Μου επιτέθηκε φραστικά και με απειλές. Υπέβαλα μήνυση».


Για το αν έχει σχέση με τον Πλατανιά και την εμμονή του Αλέξη Κούγια με τον πρόσωπό του: «Εγώ δεν έχω καμία εμπλοκή με τον Πλατανιά, απλά είμαι δίπλα στην πόλη μου. Είμαι κουμπάρος του κ. Γκαγκάτση και όχι γαμπρός του. Δεν γνωρίζω γιατί το κάνει και δεν είναι η πρώτη φορά. Προφανώς έχει προβλήματα με συγγενικά μου πρόσωπα. Και πριν λίγο καιρό μου είχε επιτεθεί από τα ΜΜΕ, αλλά δεν είμαι ο μόνος. Αν μπει κανείς στο youtube και πατήσει Κούγιας θα βρει κάθε βδομάδα και κάτι με αυτόν» και συνέχισε λέγοντας πως:

«Πάντα με κάποιον τα βάζει. Εγώ θα επιμείνω στη μήνυσή μου. Δεν τα έβαλε μόνο μαζί μου, απλώς μόνο εγώ κατέθεσα μήνυση. Καταφέρθηκε κατά του Βουρεξάκη, έναν παράγοντα από τους πιο υγιείς. Ο Κούγιας τον κατήγγειλε για εμπλοκή σε στημένα».

Για τον αν είδε τον κ. Βαλάντη να επιτίθεται στους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής: «Δεν τον ξέρω τον κ. Βαλάντη. Αυτό συνέβη μετά τη λήξη και είχα αποχωρήσει για να πάω στο Αστυνομικό Τμήμα. Δεν είδα αν έγινε επίθεση. Έφυγα αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα» ενώ για το αν θα επιληφθούν επί του θέματος οι αθλητικοί εισαγγελείς είπε:

«Μακάρι να επέμβουν οι αθλητικοί εισαγγελείς. Παλιά είχα ακούσει τον Κούγια να χαρακτηρίζει να ανθρώπους «λαμόγια» και δεν τον κάλεσε κανείς».

Για τη λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Δυστυχώς πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με αυτή τη δομή και με αυτόν τον τρόπο που λειτουργούν τα δικαιοδοτικά όργανα θα συνεχίσουν κάποιοι να βρίζουνε».

Για την άρνηση του Αλέξη Κούγια να μιλήσει μαζί του: «Αν δεν θέλει να μιλήσει μαζί μου μια φορά εγώ δεν θέλω δέκα. Μπορείτε να τον ρωτήσετε τι έχει μαζί μου. Σας δίνω τον λόγο της ανδρικής μου τιμής πως δεν έγινε κάτι τέτοιο. Τον είχα στην πλάτη μου αφού και δεν ήμασταν μόνο οι δυο μας, καθώς υπήρχαν και άλλοι γύρω μας».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: