Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τι φοβάται ο Ιβάν Σαββίδης;

Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει διστακτικός για επένδυση στον ΠΑΟΚ. Τι είναι αυτό που κάνει τον ομογενή επιχειρηματία να "φρενάρει" την όλη επένδυση; Ιδού τι λέει το ρεπορτάζ...
Τι φοβάται ο Ιβάν Σαββίδης;
Στον ΠΑΟΚ Σαββίδη ακούν, αλλά Σαββίδη για την ώρα δεν βλέπουν. Ο ομογενής επιχειρηματίας φαίνεται πως έχει σηκώσει το πόδι του από το γκάζι και δείχνει να θέλει να πατήσει φρένο, βάζοντας σε κίνδυνο τα όνειρα των φιλάθλων, αλλά και της διοίκησης. Η απόφασή του αυτή σχετίζεται με τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Μάλιστα στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα την ημέρα του Αγίου Πνεύματος φέρεται να είχε πει στους ανθρώπους που τον πλησίασαν και τον ρώτησαν για το επενδυτικό του πλάνο στην χώρας μας πως: «Αν βγει στις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ τότε τα κεφάλαια από την Ρωσία θα έρθουν πολύ πιο εύκολα στην Ελλάδα».
Ο Ιβάν Σαββίδης, που μετράει κάθε του κίνηση πριν πάρει την τελική απόφασή να επενδύσει, δείχνει να είναι προβληματισμένος και φοβάται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr τυχόν φραγμούς από την πολιτεία.
Αυτός είναι ο λόγος που ο Σαββίδης τρενάρει κάθε προσπάθεια να «ρίξει» ζεστό χρήματα στον ΠΑΟΚ, αλλά και άλλες τυχόν επενδύσεις του. Το επιτελείο του ομογενή επιχειρηματία, που δόξα τον Θεό είναι μεγάλο, συλλέγει όλες τις πληροφορίες και αφού τις επεξεργαστεί ενημερώνει τον Σαββίδη για τυχόν προβλήματα που θα συναντήσει.
Στον «δικέφαλο» όπως είναι λογικό ανησυχούν και με το παραπάνω μήπως στο τέλος ο Σαββίδης αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας που βρίσκεται σε αδιέξοδο τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ ζητώντας του είτε να επισπεύσει τις διαδικασίες είτε να κόψει μια και καλή τις γέφυρες που άνοιξε με τον ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης ζήτησε να σταλεί η οικονομική κατάσταση εγγράφως κάτι που έγινε. Όμως στον Δικέφαλο θεωρούν πως σπαταλείται πολύ μελάνι και χαρτί και από ουσία μηδέν.  
Αυτό θα φέρει αναγκαστικά την παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρεθεί ρευστό και να ταχτοποιηθούν όλες οι υποχρεώσεις, θα πρέπει να έχουν γίνει διακανονισμοί των οφειλών μέχρι και τις 30 Ιουνίου καθώς ο μπαμπούλας της ΟΥΕΦΑ καραδοκεί.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας σε συνεργασία με το εμπορικό τμήμα κάνουν το παν προκειμένου να βρεθούν χορηγοί προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις.

πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: