Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

«Ο Αστέρας έκανε ολόκληρο σχέδιο κατά του Ηρακλή»

Καταπέλτης κατά πάντων παρουσιάστηκε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που έδωσε στο «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής κατήγγειλε τα πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στην ΕΠΟ, ενώ για τις κατηγορίες του Νίκου Τζώρτζογλου τόνισε πως του έβγαζε τη γλώσσα σε κάθε διαιτητικό σφάλμα κατά της Παναχαϊκής στον χθεσινό αγώνα.

Από κει και πέρα επισήμανε πως πλέον δεν υπάρχει ασυλία για τον Γιάννη Ιωαννίδη, σημειώνοντας πως θα πρέπει να παρέμβει, ενώ για τον Σοφοκλή Πιλάβιο είπε πως τον χρησιμοποιούνε και πως θα τον στύψουν σαν… στυμμένη λεμονόκουπα.

Αρχικά είπε: «Το θέμα δεν είναι με τον κ. Τζώρτζογλου. Το θέμα είναι αυτό που γίνεται κατά της Παναχαϊκής. Η ομάδα έχει κατακρεουργηθεί. Νομίζαμε πως θα αντιμετωπίσουμε τον Πλατανία επί ίσοις όροις. Αλλά η κατάσταση έγινε ακόμη χειρότερη. Έβαλαν τον ανιψιό του Πριόνα και τον ανιψιό του Σπάθα στο παιχνίδι. Η διαιτησία ήταν εγκληματική. Με μια νίκη εχθές ανεβαίναμε. Θα ανέβουμε» και συνέχισε:

«Σε αυτό το παιχνίδι μπροστά από τον κ. Τζωρτζόπουλος ήταν η Εισαγγελέας Εφετών Χανίων. Αριστερά μου ήταν ο αντιπρόεδρος του Πλατανιά. Γύρω μου ήταν μόνο Χανιώτες. Είχα μόνο τον κ. Κυριτσάκη δίπλα μου. Ο κ. Τζώρτζογλου ισχυρίζεται πως τον εξύβρισα και κάνει τη μήνυση σε ένα Αστυνομικό Τμήμα πολύ πιο μακριά από τα Χανιά μετά από ώρα για να με συλλάβουν. Εγώ κατέθεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Για το κίνητρο των πράξεων – σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ίδιος- από τον Νίκο Τζώρτζογλου και το τι έκανε ακριβώς ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρκαλείου:Με αυτό τον τρόπο νόμιζε πως θα ισοσκελίσει κάποια πράγματα. Ο Τζώρτζογλου κάθε φορά που γινόταν εγκληματικό λάθος από τον διαιτητή γύριζε και μου έβγαζε τη γλώσσα. Όλη η παλιά βρωμιά του ποδοσφαίρου συνεχίζει να κρατάει διαιτητές δικούς της στο προσκήνιο.

Για τους ανθρώπους στην ΕΠΟ και πως επηρεάζουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Εμείς γνωρίζουμε τι γίνεται. Μου έστειλαν και μηνύματα άνθρωποι που δεν ξέρω. Μας απέβαλαν τον καλύτερο παίκτη, δεν μας έδωσαν πέναλτι. Όλη η Ελλάδα τα είδε. Έχουμε καταλάβει τι γίνεται. Αυτοί οι βρωμιάρηδες είναι μέσα στην ΕΠΟ. Αυτοί κράτησαν τον Αστέρα Τρίπολης και έριξαν τον Ηρακλή. Θα πω πως έγινε το ψάρι κρέας για να σωθεί ο Αστέρας και να βγει και φέτος στην Ευρώπη. Εγώ θα καταγγέλλω αυτό που γίνεται Έχω πάρει ρίσκο στη ζωή μου. Τις υποκλοπές του Μπέου εγώ τις δημοσιοποίησα. Τώρα αυτός δίνει και συνεντεύξεις Τύπου. Αλλά δεν πρόκειται να κάνω πίσω και δεν λυγίζω. Αυτούς τους βλέπω για πρωινό που είναι εκεί. Έχω μιλήσει με κάποιους τηλεφωνικά. Αυτό που γίνεται με την Παναχαϊκή δεν έχει γίνει πουθενά. Κάποτε θα πάνε φυλακή όλοι αυτοί».


Για τα δικαστικά όργανα και την αδράνεια του κ. Καλογιάννη: «Οι δικαστές δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται γιατί δεν ασχολούνται με το αντικείμενο. Έχω σκοπό στη ζωή μου να καθαρίσει το ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον κ. Καλογιάννη και του είπα ότι επί των ημερών σου έγιναν όλα αυτά και δεν κάνει τίποτα».

Για τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη: «Αν ο κ. Ιωαννίδης δεν κάνει αυτή τη φορά το καθήκον του, καθώς δεν το έκανε την πρώτη φορά, θα υπάρξει πρόβλημα. Η ασυλία τελείωσε. Μια πόλη 500.000 βράζει. Εγώ θα δουλεύω και θα καταφέρω να επιβιώσω σε αυτούς του δύσκολους καιρούς, Θα μας βρουν απέναντί τους».

Για τον Αστέρα Τρίπολης και τους ανθρώπους που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αν φοβούνται την εγκληματική οργάνωση που αποκαλύφθηκε πέρυσι να πάνε στο σπίτι τους, αν όμως είναι συνένοχοι είναι επικίνδυνοι. Να πάνε στη φυλακή. Εγώ θα καταθέσω ποια πρόσωπα είναι μέσα στα πράγματα από το 1996 και από κει και πέρα δεν είναι δικό μου χρέος. Εγώ θα κάνω το καθήκον μου. Το σύστημα με πολεμάει. Το ότι είναι πρόεδρος ο Μποροβήλος είναι προκλητικό. Έχει κάνει τόσα και είναι και πίσω από τον υποβιβασμό του Ηρακλή. Είχε κάνει ένα ολόκληρο σχέδιο για να μείνει ο Αστέρας και να μην ανέβει άλλη ομάδα από την Football League . Αυτοί βασίζονται στο ότι θα βαρεθώ και θα φύγω αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Το καλό είναι ότι ο Παναθηναϊκός ενεργοποιείται με τον κ. Αλαφούζο. Ελπίζω να με στηρίξουν για να κάνουμε μια μετωπική σύγκρουση με το βρώμικο σύστημα. Ελπίζω να μην αλλάξει στάση όπως πέρυσι γιατί με είχε αφήσει μόνο μου. Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις είναι προκλητικές και νομίζουν πως θα λυγίσω».

Για τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Η επιβίωση του κ. Πιλάβιου εξαρτάται από την ΕΠΟ. Εξαρτάται από μια θέση στη ζωή του. Δεν μπορεί να πει όχι. Τον χρησιμοποίησαν και θα τον στύψουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα και του αξίζει να το πάθει αυτό».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: