Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Βόμβες» Αποστολίδη για εισαγγελέα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο γνωστός νομικός Μπάμπης Αποστολίδης έκανε τρομερές αποκαλύψεις όσον αφορά τον έλεγχο των ορκωτών στα οικονομικά του ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα πως με τα τεκταινόμενα στην ΠΑΕ ασχολείται εισαγγελέας! Με δηλώσεις που πραγματοποίησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», τόνισε πως το θέμα Σαββίδη δεν εξαρτάται από τον ίδιο τον επιχειρηματία αλλά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως η έκθεση του εισαγγελέα θα καταδείξει πολλά όσον αφορά την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Αρχικά και την επένδυση Σαββίδη είπε: «Δεν ξέρω αν ο Σαββίδης είναι ενημερωμένος για τα οικονομικά χάλια του ΠΑΟΚ στον βαθμό που πρέπει και δεν ξέρω αν έχει την έκθεση του ορκωτού. Επίσης δεν ξέρω αν ξέρει τις προϋποθέσεις για την προέλευση του νέου μετόχου του ΠΑΟΚ», ενώ στην συνέχεια άφησε υπόνοιες για τον Σαχπατζίδη: «Έχουμε έναν μέτοχο του ΠΑΟΚ που έχει βάλει 1-1,5 εκ. ευρώ και είναι τώρα μέσα στη φυλακή. Όλα αυτά θα πρέπει να ενδιαφέρουν έναν επενδυτή».

Για τα πράγματα που πρέπει να μάθει ο Σαββίδης για την ΠΑΕ: «Εγώ δεν κινδυνολογώ. Απαντήσεις θα δώσουν οι αρμόδιοι εισαγγελείς, γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούν να μένουν κρυφά. Εγώ δεν φοβάμαι τον Σαββίδη, αλλά τους δικούς μας αν θα τον πείσουν ότι επενδύοντας στον ΠΑΟΚ θα έχει τη δυνατότητα να πάρει τα λεφτά του πίσω ή να κάνει μια επένδυση. Δεν προξενεί απορία που ο Σαββίδης κρατάει στάση αναμονής;».


Για το επιχειρηματικό κλίμα στην Ελλάδα και τα κίνητρα Σαββίδη: «Το επιχειρηματικό κλίμα θα ξεκαθαριστεί μετά από τρία χρόνια. Οι επενδύσεις πια είναι υψηλού ρίσκου. Αν το κάνει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης δεν θα το κάνει με επιχειρηματικούς όρους. Έχει δώσει πολλά χρήματα για τον ποντιακό αγώνα και δεν το έκανε για επιχειρηματικούς λόγους, γιατί είναι ένας μεγάλος ευεργέτης του ποντιακού ελληνισμού. Τα ίδιο ίσως γίνει και με τον ΠΑΟΚ για την αγάπη του για τη ομάδα. Αυτές είναι δικές μου σκέψεις και δεν αντιπροσωπεύουν τον Σαββίδη. Το κάνει γιατί θέλει να αναμειχθεί στα πράγματα της Ελλάδας και επιχειρηματικά και μη. Είναι συνδυασμός επιχειρηματικών και κοινωνικών σκοπών, παρά το αντιεπιχειρηματικό κλίμα που υπάρχει στην Ελλάδα».

Για το αν έχει αποσυρθεί οριστικά ο Καμπάνης τον οποίο εκπροσώπησε: «Ο Καμπάνης μετά την τελευταία επιστολή που έστειλα είπε ότι παραμένει, ανάλογα με το τι θέλουν να κάνουν στον ΠΑΟΚ. Είπε συγκεκριμένα: Αν δεν με θέλει η νύφη δεν μπορώ να γίνω με το ζόρι γαμπρός».


Για τα όσα είχαν ακουστεί για τον Σαββίδη και για τις φήμες που βγήκαν περί δημιουργίας κόμματος στην Ελλάδα από τον ίδιο:
«Είχαν ακουστεί πολλά για αυτόν που ήταν ανοησίες. Δεν ξέρω. Τα ακούω σε επίπεδα συζητήσεων όπως όλοι. Στην Ελλάδα όλοι κάνουν από ένα κόμμα, αλλά για να μιλήσεις με στοιχεία για αυτό θα πρέπει να υπάρχει κάποιος πυρήνας. Αυτό μπορεί να το πει μόνο ο κ. Σαββίδης ή κάποιος εξουσιοδοτημένος από αυτόν».

Στη συνέχεια εκστόμισε τη… βόμβα περι εισαγγελέα στα οικονομικά της ΠΑΕ τονίζοντας πως: «Οι αρμόδιοι εισαγγελείς που ασχολούνται με τα θέματα των οικονομικών σύμφωνα με την έκθεση των ορκωτών λογιστών του ΠΑΟΚ. Από τη στιγμή που υπάρχουν στοιχεία στα χέρια του εισαγγελέα για ποινικές πράξεις υπάρχει ένας δρόμος. Υπάρχει μια διαδικασία κα περνάει κάποιος μήνας για αυτό. Μπορεί ο εισαγγελέας να εκτιμήσει ότι δεν τρέχει τίποτα» και πρόσθεσε:

«Γιατί δεν έχει έρθει στα χέρια μας το πόρισμα από τους ορκωτούς; Γιατί κρύβεται στα συρτάρια; Δεν δημιουργεί υποψίες; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Γιατί δεν δίνεται ολόκληρο στον κόσμο που το ζητάει; Εγώ δυστυχώς το ξέρω το πόρισμα, αλλά δεν μπορώ να το πω δημόσια, αλλά μόνο στον εισαγγελέα αν με καλέσει βέβαια».

Στον επίλογό του σημείωσε: «Έκανα ένα γκάλοπ για το αν είναι προς το συμφέρον του ΠΑΟΚ ή όχι να βγουν αυτά προς τα έξω και η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ και όχι αυτών που ταΐζονται είπαν να βγουν προς τα έξω για να καθαρίσει η ομάδα. Θέλουμε ένα ΠΑΟΚ καθαρό και το χρήμα του να διαχειρίζεται όπως πρέπει γιατί είναι του κόσμου. Είναι δικά μας λεφτά που βάλαμε από την τσέπη μας όλοι. Πλήρωσα για να γίνει αυτή η δημοσκόπηση που έγινε σε 1500 άτομα. Η επιλογή του χρόνου είναι σημαντική. Τώρα που έχουμε μια κυβέρνηση και μπήκαμε σε ένα δρόμο μπορεί να παίξει αυτό το θέμα στα ΜΜΕ».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: