Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ηλιάδης: «Ο Άρης είναι σε κώμα και θέλει το φιλί της ζωής»

Στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φιλοξενήθηκε ο υποψήφιος για τις εκλογές της ΚΜΑ Σήμης Ηλιάδης. Γνωστός στον κόσμο του Άρη από την προηγούμενη θητεία του στη Λέσχη από το 2006 έως το 2009 αρχικά ως γραμματέας και μετά σαν πρόεδρος.

Στην αρχική του τοποθέτηση και αναφερόμενος στην προηγούμενη θητεία του τόνισε: «Είτε σαν γραμματέας είτε σαν πρόεδρος θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για τα όσα έγιναν τη συγκεκριμένη τριετία».

Αναλυτικά τα όσα είπε για τη λειτουργία και το μέλλον της Λέσχης: «Η ίδρυση της Λέσχης ήταν μια πρωτοποριακή ιδέα. Από ένα σημείο όμως και μετά δεν λειτούργησαν τα πράγματα όπως έπρεπε. Η Λέσχη είχε ένα περιβάλλον διαμορφωμένο αλλά μετά το 2004 τα πράγματα δυσκόλεψαν. Η Λέσχη έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια όταν είχε πέσει στη Β ' Εθνική και κατάφερε να δώσει μια νέα πνοή στο σύλλογο. Το πρώτο ουσιαστικό βήμα της Λέσχης έγινε το2009 όταν υπήρξε και απειλή για τη λειτουργία της. Όταν τότε προσπάθησε ο τότε πρόεδρος Λάμπρος Σκόρδας να την ελέγξει. Δεν μπορούσαμε τότε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο».

Για το απερχόμενο δ.σ της Κοινωνίας Μελών Άρης:
«Ρίχνω ευθύνες στο απερχόμενο δ.σ της Λέσχης που δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Επίσης έπρεπε ο μηχανισμός της Λέσχης έπρεπε να είχε αντιδράσει πιο γρήγορα για να κερδίσει χρόνο ο Άρης. Το Νοέμβριο που μας πέρασε ήταν πρωτοφανές σε όλο τον κόσμο ότι εάν δεν κάναμε κάτι το μέλλον του Άρη θα ήταν δυσοίωνο. Δυστυχώς όμως το προηγούνο δ.σ είχε πειστεί ότι ο μόνος τρόπος ήταν να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της ΠΑΕ Άρης και να γυρίσουμε σε επενδυτή».

Για το πλάνο που έχει στο μυαλό του: «Το πλάνο υπάρχει. Το πρώτο πράγματα που έχουμε να κάνουμε είναι να συνειδητοποιήσουμε και να το φωνάξουμε στο κόσμο του Άρη ότι η ομάδα βρίσκεται σε κώμα. Χρειάζεται το φιλί της ζωής. Θα χρειαστεί να περάσει ο κίνδυνος προς τα έξω. Ο τρόπος που λειτούργησε τα τελευταία χρόνια δεν ήταν σωστός. Να γίνει άνοιγμα σε όλη την οικογένεια του Άρη και στους παλιούς παράγοντες του Άρη να βοηθήσουν την ομάδα.

Πιστεύω ότι αν δεν κατανοήσει ο κόσμος του Άρη τη δύσκολη κατάσταση δεν έχουμε κανένα μέλλον. Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχει βρεθεί μια λύση αλλά σε λίγο καιρό θα είμαστε στον ίδιο παρανομαστή. Ο κόσμος του Άρη βρέθηκε αυτή τη χρονιά σε αδιέξοδο. Είχε μια διοίκηση στην ΠΑΕ που ήταν αποτυχημένη και μια άλλη τάση που ήθελε να επανέλθει στον Άρη και βοηθήσει ώστε η απαξίωση να έρθει πιο γρήγορα.

Πρέπει να βρούμε μια κοινή βάση. Θεωρώ ότι η σηματικόντερη απόφαση ήταν αυτή που πέαρθηκε για τη σύνδεση των διαρκείας με τη τη συνδρομή στη Λέσχη. Ήταν μια κίνηση που έγινε τη στιγμή που ο σύλλογος ήταν έτοιμος να αλωθεί από έναν επενδυτή αγνώστου προελεύσεως. Η αρχική πρόταση είχε ακόμα χαμηλότερες τιμές από αυτές που βγήκαν προς τα έξω. Με τη σύνδεσή αυτή μπορεί να αποφεθχεί και η νοθεία γιατί θα υπάρξει γιγάντωση της Κοινωνίας Μελών Άρης».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: