Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ράμος: «Ήθελα να δώσω απαντήσεις» (video)

Να πάρει το… αίμα του πίσω δήλωσε ότι ήθελε ο Σέρχιο Ράμος, με την α λά Πανένκα εκτέλεση στο χθεσινό (27/06) ημιτελικό της Ισπανίας με την Πορτογαλία, για το χαμένο πέναλτι στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπάγερν.
Την δική του εκδίκηση πανηγυρίζει από χθες το βράδυ ο Σέρχιο Ράμος, με την πρόκριση των «φούριας ρόχας» στον τελικό του Euro 2012 να φέρει και την υπογραφή του, χάρη στην αριστοτεχνική εκτέλεση πέναλτι στην διαδικασία απέναντι στην Πορτογαλία…

«Είχα σχεδιάσει να εκτελέσω το πέναλτι με αυτόν τον τρόπο. Μετά το χαμένο μου πέναλτι στον ημιτελικό του Champions League, κάποιοι έλεγαν πως δεν μπορούσα να επωμιστώ μία τέτοια ευθύνη», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγώντας την απόφασή του να… μιμηθεί τον Αντρέα Πίρλο, που εμπνεύστηκε από τον Αντονιν Πανένκα.
Και πρόσθεσε: «Όμως είχα αυτοπεποίθηση και ήθελα να ξαναδοκιμάσω για να δώσω απαντήσεις. Σίγουρα ήταν ρίσκο να σουτάρω έτσι, αλλά είχα δει πώς κινείτο ο τερματοφύλακας και ήμουν σχεδόν σίγουρος πως θα ευστοχήσω. Ήμουν και λίγο τυχερός».




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: