Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Με... όπλο την παράδοση!!

Η Ιταλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία στον ημιτελικό του Euro 2012 έχοντας με το μέρος της την προϊστορία.
Δύο είναι τα σερί που διακυβεύονται στην αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Γερμανία για τα ημιτελικά του Euro 2012. Τα «πάντσερ» προέρχονται από 15 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις έχοντας σπάσει το Παγκόσμιο ρεκόρ. Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ θέλει να τις κάνει 16 και να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Euro 2012 όπου θα αναζητήσει το τέταρτό της Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Από την πλευρά της, η Ιταλία έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τη Γερμανία επτά φορές σε επίσημες διοργανώσεις. Τις τρεις από αυτές έχει επικρατήσει, ενώ τα άλλα τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση καθώς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, την ώρα που ο Ιλκάι Γκουτνόγκαν είναι τραυματίας, χωρίς η απουσία του να επηρεάζει ιδιαίτερα. Ο Γιόακιμ Λεβ σκέφτεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που παρέταξε και απέναντι στην Ελλάδα. Αρκετές είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Τζιόρτζιο Κιελίνι ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δύσκολα θα αγωνιστεί βασικός. Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ωστόσο και αυτός με τη σειρά του αναμένεται να καθίσει στον πάγκο.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Ρόις, Οζίλ, Σούρλε, Κλόσε.
ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Αμπάτε, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Μπαλτσαρέτι, Μαρκίσιο, Πίρλο, Νοτσερίνο, Μότα, Μπαλοτέλι, Κασάνο.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: