Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Εμφύλιος» για την άνοδο στην Football League!!

Το θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Οικονόμο Τσαριτσάνης και Νίκη Βόλου ξεχωρίζει στην τρίτη αγωνιστική των play off ανόδου για την Football League 2.
Όποια από τις δύο ομάδες πάρει τη νίκη θα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στου δρόμου τα μισά της διαδικασίας.
Στο άλλο ματς της ημέρας, Πανηλειακός και Ζάκυνθος θα επιδιώξουν τους τρεις βαθμούς για να μείνουν ζωνταντοί στο «κυνήγι» για μια θέση στη Football League της νέας περιόδου.
Οικονόμος Τσαριτσάνης - Νίκη Βόλου («Γ. Μητσιμπόνας», 18:30)
Διαιτητής: Μαστακάς (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Πελετίδης, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Οικονόμος Τσαριτσάνης και Νίκη Βόλου προέρχονται από νίκες επί των Ζακύνθου και Πανηλειακού αντίστοιχα. Όποια από τις δύο ομάδες πάρει τους τρεις βαθμούς στο μεταξύ τους ματς θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Football League, με τους «πράσινους» να θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Ο Γιώργος Καλτέκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Καραγιάννη, Λέβναϊτς και τον τραυματία Πούτα, αλλά επιστρέφει ο Οικονόμου που εξέτισε την ποινή του. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο» που θέλει να διαχειριστεί σωστά τη μεγάλη επικράτηση με 6-1 επί του Πανηλειακού, ο Περικλής Αμανατίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Αναστασίου.
Πανηλειακός - Ζάκυνθος («Δημ. Πύργου», 18:30)
Διαιτητής: Μακρής (Αργολίδας)
Βοηθοί: Δαρσινός (Αργολίδας), Σεφέρης (Κορινθίας)
Ο Γιάννης Σωτηρόπουλος που αποβλήθηκε από τον πάγκο στο Βόλο έχει δικαώμα συμμετοχής, καθώς δεν ήταν δηλωμένος, με τον Σωτήρη Αντωνίου να τον υπολογίζει για το ματς με τους νησιώτες. Ο τεχνικός του Πανηλειακού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Δημήτρη Ταφαρλή, καθώς και τον Γιάννη Κολόκα, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο Βόλο. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Μπράβου που εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις. Εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνουν οι Κυριακίδης και Αντωνίου, αλλά και ο Λώττας που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα. Στα πλάνα του κ. Αντωνίου που θέλει να δει τους παίκτες του να ανακάμπτουν από τη βαριά ήττα στον Βόλο (6-1 από τη Νίκη) και πάλι ο Θεωδορακόπουλος. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων που βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά την ήττα (1-0) από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια προβληματίζει ιδιαίτερα τον Ζόραν Γέφτοβιτς που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του Κόντι που είναι τιμωρημένος.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: