Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Xωρίζουν" ΟΦΗ και "Αναστό"!

Οριστικά έχει ραγίσει το γυαλί ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Σήφη Κορωνάκη και το Νίκο Αναστόπουλο με τον τελευταίο μάλιστα να δηλώνει στο περιβάλλον του άγνοια για πιθανή επαφή...
"Xωρίζουν" ΟΦΗ και "Αναστό"!
Οι χθεσινές δηλώσεις του Σήφη Κορωνάκη στο Gentikoule και μετέπειτα στον Athletic Radio 104,2 όπου αποκάλεσε ψεύτη τον «Αναστό» δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας κοινός δρόμος. Όπως έλεγε ο 54χρονος τεχνικός στο περιβάλλον του «δεν τίθεται κανένα θέμα συνάντησης από την στιγμή γιατί αφενός με κατηγορεί δημοσίως αποκαλώντας με ψεύτη και αφετέρου έχω πει ότι δεν πρόκειται να συζητήσω πριν την ΓΣ».
Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τονίζει ότι σήμερα το απόγευμα με το Νίκο Αναστόπουλο ωστόσο την ίδια ώρα ο τελευταίος δεν έχει μιλήσει μαζί του από το πρωί της Δευτέρας.
Το σίγουρο είναι ότι δεν τίθεται κανένα θέμα συνάντησης μεταξύ των δύο ανδρών και όλα δείχνουν ότι ο Κορωνάκης ίσως και να ανακοινώσει το τέλος του «Αναστό»!
Βέβαια, εδώ προκύπτει ένα άλλο ζήτημα. Πως δηλαδή, ο Σήφης Κορωνάκης θα ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας με τον Αναστόπουλο ενώ στην τελευταία συνεδρίαση της Διοικούσας έχει αποφασιστεί να μην προχωρήσει κανένα θέμα που αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: