Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ανέτρεψε τον εαυτό του ο Βρύζας!!

Το ότι θα περνούσε η απόφαση να μπορούν να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες ακόμη και εκείνες που δεν μπορούν να πάρουν άδεια, το περιμέναμε όλοι. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Ανέτρεψε τον εαυτό του ο Βρύζας!
Αυτή είναι η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο υπηρετούν επικίνδυνοι άνθρωποι.
Το θλιβερό είναι ότι μερικοί απο εκείνους που το υπηρετούν γνωρίζουν ποδόσφαιρο και έχουν βγει και από τα ελληνικά σύνορα και από αυτούς περιμένεις ένα καλύτερο αύριο. Αλλά δυστυχώς όλα τα ίδια μένουν. Η απόφαση για να κάνουν μεταγραφές οι ομάδες σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάρθηκε ομόφωνα πλην Ξάνθης. Μα, είναι δυνατόν;
Την πιο θλιβερή στάση που είναι βέβαιο πως άφησε άναυδο τον κόσμο του ΠΑΟΚ κράτησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας. Προσέξτε για να καταλάβετε. Ο Ζήσης Βρύζας πριν από λίγο καιρό, αναφερόμενος στο επίμαχο θέμα των αδειοδοτήσεων, πολύ σωστά και γενναία (και του είχαμε όλοι αποδώσει τα εύσημα και τα μπράβο) βγήκε μπροστάρης και δήλωσε επί λέξει τα εξής: «Να εφαρμοστούν οι ποινές που ψηφίσαμε. Εμείς θέλουμε να ισχύσουν οι ποινές όπως τις ψηφίσαμε όλοι μας και αυτό θα κάναμε ακόμη κι αν και εμείς είχαμε πρόβλημα.
Εκπροσωπώ 11.000 μετόχους οι οποίοι έζησαν την αποδυνάμωση της ομάδας τους γιατί δεν γινόταν διαφορετικά. Κι αυτοί βλέπουν εδώ ένα μπάχαλο» τόνισε. Και χθες ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ψήφισε υπέρ των μεταγραφών. Μα, είναι δυνατόν; Στην παρουσίαση του νέου προπονητή Γιώργου Δώνη είχε κάνει νέα δήλωση-τοποθέτηση που επίσης και πολύ σωστά χαιρετίστηκε.
Είχε πει χαρακτηριστικά: «Ασόβαρο θα είναι Κατανοώ σε περιόδους κρίσεις να παίρνουμε τέτοιες αποφάσεις. Ομως εμείς πουλήσαμε παίκτες τον Γενάρη (Βιεϊρίνια) για να είμαστε μέσα σε σωστά πλαίσια». Και χθες ψήφισε το αντίθετο από αυτό που φώναζε και υποστήριζε. Και όλα αυτα σε μία χρονική στιγμή που ζητάει ο ίδιος και οι συνεργάτες του από τον κόσμο, τον οποίο έχουν κατακρεουργήσει οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, να βάλει πλάτη.
Οταν εκείνος συνηγορεί στην κατάντια, στην απαξίωση του ποδοσφαίρου και συνηγορεί στην κοροϊδία σε βάρος της ομάδας που διοικεί. Οι δηλώσεις του είναι χαρακτηριστικές. Εξέθεσε με τη στάση του και ανέτρεψε τον ίδιο του τον εαυτό. Κρίμα. Οσο για τους υπόλοιπους; Δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα από τον Μπόροβηλο, τον Παπουτσάκη. Από τον Βρύζα όμως έχεις απαιτήσεις.
Το ανέκδοτο του Μπάγεβιτς
Φοβερή δήλωση έκανε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.Τι είπε; «Ηρθα γιατί συνηθίζω να πηγαίνω εκεί που άλλοι δεν πιστεύουν». Μα, δεν είναι φοβερή αυτή η δήλωση; Πήγε για παράδειγμα στην ΑΕΚ και επί Μελισσανίδη που του παρείχε όλους τους παικταράδες, που δεν είχε πρόβλημα με τη διαιτησία, πήρε πρωταθλήματα όταν κανείς (σύμφωνα με τη δήλωσή του) δεν πίστευε ότι θα κάνει κάτι.
Πήγε στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη (η αλήθεια εδώ είναι ότι ειδικά οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν πίστευαν ποτέ ότι θα τους προδώσει και θα πάει στον Ολυμπιακό) με παικταράδες παγκόσμιας κλάσης, με λαό, γήπεδο, χρήμα και κανένα πρόβλημα με τη διαιτησία, πήρε τίτλους που κανείς δεν πίστευε ότι πηγαίνοντας εκεί έχει πιθανότητες να πετύχει. Σου λέει, πού πάει ο άνθρωπος; Ποιος Ολυμπιακός τώρα; Και όμως ο Ντούσαν πέτυχε εκεί που κανείς δεν το πίστευε.
Μετά πήγε στον ΠΑΟΚ, όταν κανείς και πάλι δεν πίστευε ότι μπορεί να πετύχει. Ποιος ΠΑΟΚ σου λέει τώρα; Χωρίς γήπεδο, χωρίς λαό, χωρίς τον Μπατατούδη να του δίνει 1,5 δισεκατομμύριο για να του πάρει τον Οκκά και τον Εγκωμίτη, πού πάει, δεν έχει καμία ελπίδα. Και όμως ο Ντούσαν τους διέψευσε όλους. Πέτυχε και κει. Μετά πήγε στον Αρη όταν κανείς δεν πίστευε πάλι ότι μπορεί να πετύχει. Ποιος Αρης σου λέει τώρα; Χωρίς λαό, χωρίς γήπεδο δεν έχεις τύχη. Κι όμως ο Ντούσκο πέτυχε και στον Αρη.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: