Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μήνυμα Αρβανίτη σε Χατζηβρέττα!!

Σε γραπτή δήλωση του Λευτέρη Αρβανίτη μετουσιώθηκε ο δεδομένος εκνευρισμός που υπάρχει στην ΚΑΕ Άρης, για την ενέργεια του Νίκου Χατζηβρέττα να ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής. Σε αυτήν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ ζητάει από τον παίκτη, να σκεφτεί με σύνεση και λογική έστω και την ύστατη στιγμή.

Η γραπτή δήλωση του προέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη που «ανέβηκε» στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφέρει: «Με έκπληξη και απορία πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Νίκου Χατζηβρέττα, να κινηθεί και να πετύχει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Τα ερωτηματικά γι? αυτήν την απόφαση γίνονται ακόμη πιο έντονα, όταν αυτή ελήφθη σε μία στιγμή, που διαπραγματευόμασταν με την πλευρά του παίκτη για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.

Σαν νέα Διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας εδώ και ένα μήνα, δώσαμε τόσο στο Νίκο Χατζηβρέττα, όσο και στο νομικό του εκπρόσωπο, να καταλάβουν ότι είχαμε διάθεση να διαπραγματευτούμε και να αναζητήσουμε μία δίκαιη λύση και για τις δύο πλευρές. Ωστόσο, απ? ό,τι αποδείχθηκε, ούτε η στάση μας, ούτε και η διάθεσή μας εκτιμήθηκαν.

Σαν Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και προσωπικά σαν Πρόεδρος, ζητώ έστω και την ύστατη στιγμή από τον Νίκο Χατζηβρέττα, να σκεφτεί με σύνεση και λογική. Σε διαφορετική περίπτωση, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και των χιλιάδων φιλάθλων που αντιπροσωπεύει. Αυτός ο Σύλλογος δε δέχθηκε και ούτε πρόκειται ποτέ να δεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: