Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο Ολυμπιακός πήγε να κλέψει νεαρό ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ;

Τι αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ εφημερίδας της Θεσσαλονίκης.
Ο Ολυμπιακός πήγε να κλέψει νεαρό ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ;
Αναλυτικά το ρεπορτάζ των "Σπορ του Βορρά" για το θέμα αναφέρει τα εξής:

"Ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΟΚ έχει προσεγγίσει τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός, προκειμένου να τον πείσει να ταξιδέψει στον Πειραιά και να δοκιμαστεί από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής των ερυθρόλευκων.
Ο συγκεκριμένος νεαρός ποδοσφαιριστής προκάλεσε θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την απόδοση που είχε στον τελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος νέων Κ-17, που είχε διεξαχθεί τον προηγούμενο μήνα στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη.

Η παραβίαση του άγραφου κανόνα

Το όλο θέμα απασχολεί τους ανθρώπους του Δικέφαλου, αφού ο Ολυμπιακός έχει παραβεί τον άγραφο κανόνα, σύμφωνα με τον οποίο καμία ομάδα δε διεκδικεί, σε αυτό το επίπεδο ηλικίας, παίκτη άλλης ομάδας για ευνόητους λόγους, κι ούτε τον δελεάζει, προκειμένου να μεταπηδήσει σε άλλο σύλλογο.

Το θέμα, βέβαια, δεν είναι τόσο απλό, αφού σύμφωνα με όσους γνωρίζουν καλά τις λεπτομέρειές του, αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιδιώκουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς από τον ΠΑΟΚ, καθώς έχουν χάσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το σύνολο σχεδόν των ταλέντων από το χώρο της βόρειας Ελλάδας και τα οποία συνδιεκδικούσαν οι δύο ομάδες.

Οι υπεύθυνοι του Δικέφαλου έχουν κατορθώσει να μαζέψουν όλους σχεδόν τους φερέλπιδες ποδοσφαιριστές από τον χώρο της Μακεδονίας, γεγονός που μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που είχαν συνηθίσει σε άλλες καταστάσεις.

Προκαλούν ένταση

Τα ΣΠΟΡ γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες του θέματος αλλά προς το παρόν επιφυλάσσονται να δώσουν στη δημοσιότητα περαιτέρω ανάλυσή του. Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και αν χρειαστεί θα επανέλθουν με ακόμη περισσότερες σχετικές πληροφορίες. Το βέβαιο είναι ότι με τη στάση τους στο συγκεκριμένο θέμα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προκαλούν ένταση στις σχέσεις τους με τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα για έναν παίκτη μόλις δεκαεπτά χρόνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: