Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Μπουφόν: «Ξέρουμε ότι θέλετε εκδίκηση»

Συνέντευξη στην «Bild» έδωσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, επισημαίνοντας ότι η Γερμανία πρακτικά δεν έχει αδυναμίες αλλά και τονίζοντας πως η Ιταλία έχει την παράδοση με το μέρος της!
Το εγκώμιο των «πάντσερ» έπλεξε μέσω των λεγόμενών του ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν με αφορμή το σημερινό ημιτελικό της χώρας του στο Euro 2012 με αντίπαλο την Γερμανία. Παράλληλα, ο… φύλακας άγγελος της εστίας της Ιταλίας ξεκαθάρισε πως θα χρειαστεί και η τύχη προκειμένου η «σκουάντρα ατζούρα» να περάσει στον τελικό της διοργάνωσης…
«Τα παιχνίδια εναντίον στην Γερμανία συγκαταλέγονται ανάμεσα στις καλύτερες αναμνήσεις που έχω στην καριέρα μου. Κλασικά παιχνίδια ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Οι παραδόσεις και στα στατιστικά είναι για να σπάνε, ελπίζω όμως ότι θα διατηρηθεί η δική μας που θέλει την Ιταλία να μην έχει χάσει ποτέ σε Μουντιάλ ή Euro από εσάς», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπουφόν.
Και συμπλήρωσε με νόημα: «Ξέρουμε ότι θέλετε εκδίκηση. Όπως και ότι έχετε μια πολύ δυνατή ομάδα. Πολύ καλή. Δεν πρέπει να κάνουμε κανένα λάθος και θα χρειαστεί να έχουμε και λίγη τύχη. Η επίθεση είναι η μεγαλύτερη δύναμη της Γερμανίας. Αδυναμίες δεν βλέπω. Αν μπορούσα να επιλέξω κάποιον για να μην παίξει, αυτός θα ήταν ο Κλόζε και ο Γκόμεζ».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: