Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Τράμπα" Ελία με Σωκράτη θέλει η Γιουβέντους!!

Για επιστροφή στην Serie A ετοιμάζεται ο Παπασταθόπουλος όπως προκύπτει από ιταλικά ρεπορτάζ, αφού η Γιουβέντους δίνει τον Ελιέρο Ελία για να πάρει τον Ελληνα στόπερ.
"Τράμπα" Ελία με Σωκράτη θέλει η Γιουβέντους!
Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από τους Μπιανκονέρι που έδωσαν 10 εκατ. ευρώ στο Αμβούργο, όμως ποτέ δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Αντόνιο Κόντε και τώρα η διοίκηση του κλαμπ σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει να μέρος του deal για τον Ελληνα άσο.
Από την πλευρά της, η Βέρντερ Βρέμης που δεν μπορεί να δώσει τα 9 εκατ. ευρώ που ζητά η Γιούβε, έχει βάλει στο παιχνίδι τον Παπασταθόπουλο, ο οποίος πριν έναν χρόνο στέφθηκε πρωταθλητής Ιταλίας με την Μίλαν και έχει ήδη εμπειρία τριών ετών από το Campionato και από την παρουσία του στην Τζένοα.
Το γερμανικό κλαμπ μόλις ολοκλήρωσε την απόκτηση του 24χρονου Ελληνα με κανονική μεταγραφή από τους Ροσομπλού (από τους οποίους αγωνιζόταν δανεικός) με ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ και προσπαθεί να τον βάλει στο deal για τον Ελία επειδή η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Οσον αφορά τον Σωκράτη, είχε κάνει σαφές πριν λίγες μέρες ότι έχει υπάρξει επαφή με ανθρώπους της Γηραίας Κυρίας για να συζητηθεί το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: