Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Καμία εμπιστοσύνη στον Πιλάβιο»

Ο Λάκης Παπαϊωάννου μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τόνισε πως δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στις προθέσεις του Σοφοκλή Πιλάβιου και πρόσθεσε πως η συμμετοχή της ομάδας στην Football League είναι μια καλή προοπτική με την έννοια ότι ο Ηρακλής θα είναι «καθαρός» στα οικονομικά του.

Αρχικά για το ενδεχόμενο που έχει αφήσει ανοικτό ο πρόεδρος της ΕΠΟ για δικαίωση του Ηρακλή: «Εγώ δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον Πιλάβιο. Άλλα λέει άλλα κάνει. Αν απαντήσει έγγραφα κάποια πράγματα τότε κάτι μπορεί να γίνει, γιατί θα είναι δεσμευτικό. Απεδείχθη περίτρανα ότι η μόνη ομάδα που αδικήθηκε ήταν ο Ηρακλής και δεν θα έπρεπε να μιλάμε για κανένα πρωτάθλημα».

Για τη κατάληψη υψηλών υπουργικών θέσεων από τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Θοδωρή Καράογλου και αν αυτό θα παίξει ρόλο στα ζητήματα του Ηρακλή: « Δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι να εφαρμόζοντα οι νόμοι. Και οι δύο έχουν καλές προθέσεις και αν εξαρτιόταν μόνο από αυτούς θα το είχαν κάνει ήδη. Ο Ηρακλής θα πρέπει να δικαιωθεί, αλλά θα πρέπει να γίνουν όλα νομότυπα. Είμαι αισιόδοξος για το θέμα γιατί είμαι από τη φύση μου».

Στη συνέχεια σημείωσε: «Έχω ακόμη τις περσινές αποφάσεις στα χέρια μου για να θυμάμαι τα όργια που έγιναν και όλα αυτά είχαν ως στόχο την παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Superleague».

Για την προοπτική που υπάρχει ο Ηρακλής να μετάσχει του χρόνου στη Football League: «Είναι πολύ σημαντικό Δεν με χαλάει με την έννοια ότι ο Ηρακλής δεν θα έχει χρέη ούτε ένα ευρώ. Το θέμα για μια ομάδα δεν είναι μόνο να κερδίζει αλλά και να μην χρωστάει. Πρέπει να πηγαίνουμε οικονομικά μέχρι εκεί που μας παίρνει και να έχουμε αυτοσυγκράτηση» και συνέχισε:

«Αυτό που έχει γίνει οφείλεται στον κόσμο του Ηρακλή που
παρά τις δυσκολίες έμεινε κοντά στην ομάδα. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με μια τεράστια ιστορία».

Στον επίλογό του όσον αφορά τις ευθύνες που αφορούν που καταλογίζονται στα πρόσωπα που ήταν στο παρελθόν στα τεκταινόμενα της ΠΑΕ είπε: « Όλος αυτός ο κόσμος σκέφτεται μόνο πως θα σωθεί η ομάδα αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η απόδοση ευθυνών στους ανθρώπους αυτούς που έκαναν εγκληματικά λάθη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: