Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Έκαναν σωστή επιλογή και οι δύο!!

Η "συνάντηση" του Γιώργου Σπανού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς θεωρώ ότι είναι μια ευτυχής συγκυρία και για τους δύo. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Έκαναν σωστή επιλογή και οι δύο
Η ομάδα του Περιστερίου με σταθερά βήματα τα τρία τελευταία χρόνια έφτασε να βρίσκεται στις κορυφαίες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Και το πέτυχε επειδή ο ιδιοκτήτης της, ο κ. Σπανός, εργάστηκε μεθοδικά για τη βελτίωσή της σε όλα τα επίπεδα. Στο διοικητικό δηλαδή, το οικονομικό, το οργανωτικό και φυσικά στο αγωνιστικό. Στη χθεσινή παρουσίασή του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ο Μπάγεβιτς απαντώντας στην ερώτηση γιατί επέλεξε τον Ατρόμητο είπε: «Ηρθα γιατί συνηθίζω να πηγαίνω εκεί που άλλοι δεν πιστεύουν».
Είναι μια δήλωση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Οταν λέει «εκεί που άλλοι δεν πιστεύουν» εννοεί ότι δεν πιστεύουν ότι θα πετύχω ή ότι θα επέλεγα να πάω; Μέχρι τώρα η μόνη επιλογή του που είχε πραγματικό ρίσκο ήταν η τρίτη επιστροφή του στην ΑΕΚ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις είχε ζυγίσει προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά των επιλογών του.
Πιστεύω ότι το ίδιο έκανε και τώρα. Ο Ατρόμητος διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να εργαστεί ένας τεχνικός σοβαρά, υπεύθυνα και με άριστες προοπτικές επιτυχίας. Για παράδειγμα, ομάδες με ονόματα όπως της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Αρη βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολύ πίσω από τον Ατρόμητο σε όλα τα επίπεδα.
Είναι οικονομικά αυτάρκης, διαθέτει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ και θα ξεκινήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα με λογικά εξασφαλισμένη μια θέση στην πρώτη πεντάδα.
Αν υστερεί σε κάτι, αυτό είναι η σχετικά μικρή παρουσία των οπαδών του στις εξέδρες. Ο Μπάγεβιτς που έχει περάσει πολλά, κυρίως στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, βρίσκει στον Ατρόμητο όλα όσα ζητάει για να εργαστεί όπως θέλει. Και ο κ. Σπανός κάνει στην κατάλληλη στιγμή για τον Ατρόμητο την υπέρβαση στο θέμα του τεχνικού.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: