Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ελευθεριάδης: «Είμαστε αισιόδοξοι»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ηρακλή, Σάκης Ελευθεριάδης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για τις σημερινές συναντήσεις των ανθρώπων του Ηρακλή τόσο με το Σοφοκλή Πιλάβιο, όσο και με τον Γιάννη Ιωαννίδη, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την προσπάθεια των "κυανολεύκων" να επιστρέψουν στη Σούπερ Λίγκα.

«Είμαστε πολύ καλά, ευχαριστημένοι και πολύ αισιόδοξοι, μετά τις συναντήσεις μας. Το θετικό είναι ότι ήταν γνώστης των αιτημάτων, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο σύλλογος. Μάλιστα πέρσι ήταν και αυτός από τους ανθρώπους που έδωσαν μάχη για την δικαίωση. Κατά την συνάντησή μας, ήταν θετικός και τόνισε θα στηρίξει τον δίκαιο αγώνα του Ηρακλή.

Μας εξήγησε όμως πως το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ δεν αφήνει περιθώρια για παρέμβαση του κράτους στα του ποδοσφαίρου, όμως από εκεί και πέρα, καταλαβαίνει κανείς ότι η συμπαράσταση του αρμόδιου υφυπουργού είναι πολύ σημαντική», είπε αρχικά.

Για τον αν έσπασε ο «πάγος» με την ΕΠΟ ο κ. Ελευθεριάδης τόνισε: «Το κλίμα μπορώ να πω ότι καλό. Δεν υπήρξε η παραμικρή αντιπαράθεση μεταξύ μας. Αντιθέτως, άκουσαν όλα τα αιτήματα που καταθέσαμε καθώς επίσης και τα παράπονα τα οποία υποβάλλαμε για την περσινή αντιμετώπιση και την αδικία.

Από την πλευρά του, το προεδρείο της ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο κ. Πιλάβιος μας ζήτησε να καταθέσουμε εγγράφως τις προτάσεις μας, κάτι που θα γίνει μέχρι την Παρασκευή.

Μας ζήτησαν κάτι πιο αναλυτικό και συγκεκριμένο από το έγγραφο που παραδώσαμε στη Σούπερ Λίγκα, το οποίο όμως δεν είμαι σε θέση αυτή τη στιγμή να σας το γνωστοποιήσω».

Για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα τόνισε: «Κανείς από την διοίκηση δεν έχει δηλώσει δημόσια πως θεωρεί δεδομένη την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο σε πρώτη φάση δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμβεί.

Έχουμε αποκαταστήσει την επικοινωνία μας με όλους και διατυπώνουμε πλέον τις θέσεις μας με σαφήνεια. Δεν θέλουμε να δημιουργούμε ψευδαισθήσεις, αλλά κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας».

Τέλος για το πότε θα υπάρξει απάντηση στα έγγραφα αιτήματα του Ηρακλή υποστήριξε: «Μέχρι την Παρασκευή όπως σας είπα θα τα καταθέσουμε και την επόμενη εβδομάδα –όπως δεσμεύτηκε η ΕΠΟ- θα έχουμε την απάντηση».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: