Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ζυμώσεις για τη διοίκηση πρωτοδικείου!!

Η προσφυγή που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης στο πρωτοδικείο και η χρονική περίοδος της συγκεκριμένης κίνησης έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα. Επιπλέον αίσθηση έκανε και η εκπροσώπηση των «κίτρινων» στο χθεσινό ΔΣ της Λίγκας, όμως ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρη Κώστας Ευθυμιάδης ξεκαθάρισε πως ήταν μια αναγκαία λύση αλλιώς η ομάδα δεν θα είχε εκπρόσωπο σε μια τόσο κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τα άτομα που θα πλαισιώσουν τη νέα διοίκηση που θα προκύψει από το πρωτοδικείο υφίστανται κάποιες προϋποθέσεις που είναι απαραίτητο να τηρηθούν. Οι δύο εκπρόσωποι που θα προστεθούν θα πρέπει να είναι από την ΚΜΑ και τον Ερασιτέχνη, με την επιλογή από τον πρώτο φορέα να γίνεται τη Δευτέρα. Θα είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, ενώ με βάση το καταστατικό δεν θα είναι μέλος του νυν επταμελούς διοικητικού συμβουλίου.

Όσον αφορά τον ΑΣ, η περίπτωση του Χρήστου Γρόλλιου μάλλον εγκαταλείπεται, λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας του τελευταίου και έτσι επικρατέστερος για να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο είναι ο Κώστας Ευθυμιάδης.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: