Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Χατζηνικολάου: «Αυτό που έκανε ο Πλατανιάς, δεν μπορεί να ξαναγίνει»

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για την σπουδαία επιτυχία της ομάδας να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία. Το χωριό του Πλατανιά έχει χίλιους κατοίκους, αλλά επειδή είναι τουριστική περιοχή, σαν δήμος έχει 16.000 κόσμο. Το μυστικό της ομάδας ήταν το οικογενειακό κλίμα, η πολλή δουλειά, οι λίγες κουβέντες και η πίστη που υπήρχε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς ότι κάτι μπορούμε να καταφέρουμε», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτό που κατάφερε ο Πλατανιάς δεν μπορεί να ξαναγίνει. Ανέβηκε με ένα μπάτζετ των 600.000 όταν άλλες ομάδες έπαιζαν μα μπάτζετ 2 και 3 εκατομμυρίων. Η Βέροια πρέπει να είχε 1,5 εκατομμύριο, πέρυσι ο ΟΦΗ είχε τρία εκατομμύρια. Και το ίδιο πέτυχε φέτος ο Πλατανιάς».

Για τη διοίκηση του Πλατανιά είχε μόνο καλά λόγια να πει:

«Τα παιδιά που απαρτίζουν τη διοίκηση ήταν πριν δέκα χρόνια παίκτες της ομάδας, έπαιζαν ποδόσφαιρο, έχουν εδώ τις επιχειρήσεις τους και αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ομάδα σαν παρέα και είπαν πάμε όπου μπορούμε. κατόρθωσαν έχοντας αυτό το όραμα και την πίστη του για τις ομάδες το κατάφεραν Δε χρωστάνε πουθενά, δεν πάει πιο μακριά το χέρι τους από εκεί που πρέπει και μέσα από το πάθος τους έφτασαν εδώ που έφτασαν».

Όσον αφορά το τι πρέπει να αλλάξει τη νέα σεζόν η ομάδα τόνισε:

«Να αλλάξει ο τρόπος οργάνωσης και λειτουργίας, ενίσχυση με όχι τρελά νούμερα, αλλά με παίκτες που γνωρίζουν τη Σούπερ Λίγκα και να έχουν τη φιλοδοξία να παίξουν και βέβαια το γήπεδο, Πρώτη έδρα δηλώσαμε τα Περιβόλια, όπου έχει τις περισσότερες προϋποθέσεις, αλλιώς αν χρειαστεί τις πρώτες αγωνιστικές θα πάμε στο Παγκρήτιο».

Τέλος, για το αν συμφώνησε να μείνει και τη νέα περίοδο υπογράμμισε:

«Αυτή τη στιγμή η συμφωνία μας ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε. Βλέπω ότι υπάρχει θετικό κλίμα και από τη διοίκηση και τη δική μου πλευρά να συζητήσουμε και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: