Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Η πρώτη μας επιλογή"

Ευχαριστημένοι και με το παραπάνω είναι στον ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Μπογκανί Κουμαλό. Η ενίσχυση στην άμυνα θα συνεχιστεί, ενώ τώρα φορτσάρουν στην Τούμπα για την μεταγραφή ενός μέσο-επιθετικού.
"Η πρώτη μας επιλογή"
Ο ΠΑΟΚ επέμενε και τα κατάφερε με πολύ προσπάθεια να πείσει αρχικά τον Κουμαλό να έρθει στην Τούμπα και στην συνέχεια την Τότεναμ να δώσει το «οκ» για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο. Η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας καθώς ο 25χρονος αμυντικός θα χρειαστεί λίγο χρόνο μέχρι να εκδώσει βίζα. Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας στον Δικέφαλο του Βορρά έλεγαν πως: «Φέραμε έναν πολύ καλό παίκτη που θα θωρακίσει την άμυνα την ομάδας. Ο Κουμαλό ήταν στην κορυφή της λίστας και τον φέραμε στην Τούμπα».

Οι Θεσσαλονικείς έχουν αυτή την στιγμή τρείς παίκτης για την αμυντική γραμμή, Μαλεζάς, Κατσικάς και Κουμαλό. Αν ο Γιώργος Δώνης αποφασίσει να προωθήσει κάποιον από την δεύτερη ομάδα θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για τον χώρο της άμυνας αυτή την φορά από την ελληνική αγορά.
Στην Τούμπα στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή. Οι προτάσεις είναι πολλές που καταφτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, με τους υπεύθυνους των μεταγραφών να έχουν ξεκινήσει το ξεσκαρτάρισμα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: