Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Αδεια στην παρανομία!!

Αν ήμουν στη θέση ΠΑΕ, που πιέστηκα πολύ για να συμμαζέψω τα οικονομικά μου, χθες θα ένιωθα σαν να με είχαν περιβάλει με τη χλαμύδα του... ηλίθιου! Οπως ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.
Αδεια στην παρανομία
Πούλησε παιχταράδες όσο όσο, για να βρίσκεται τώρα στην ίδια σχεδόν θέση με ΠΑΕ που στα ταμεία τους χάνει η μάνα το παιδί και τον παιδί τη μάνα! Τελικά, η μόνη που είχε ουσιαστική τιμωρία από τη μη αδειοδότησή της ήταν η ΑΕΚ, που έχασε τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα. Για τους υπόλοιπους, ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Εκεί που η ποινή που προβλεπόταν αρχικά ήταν ο υποβιβασμός, σιγά σιγά πήγαν όλα στην μπάντα! Και μεταγραφές θα κάνουν και όλα. Αρα, τι τις διαχωρίζει από τις ΠΑΕ που προσπάθησαν να κινηθούν μέσα στα όρια της νομιμότητας; Μάλλον τίποτα! Και εδώ ακριβώς εντοπίζονται η τραγωδία του ποδοσφαίρου μας και η πλήρης απαξίωση της... «διοργανώτριας του χάους». Οπως ήταν στημένη θεσμικά όλη αυτή η υπόθεση με τις αδειοδοτήσεις, ήταν μαθηματικά βέβαιο πως θα φτάναμε στο κωμικό αποτέλεσμα όπως το χθεσινό.
Από τη στιγμή που υπάρχουν έξι ΠΑΕ χωρίς αδειοδότηση, αυτομάτως αυτές αποτελούν πόλο νομιμοποίησης κάθε παρανομίας. Εξι ψήφοι είναι μεγάλος αριθμός και ικανός να διαμορφώσει νέα δεδομένα. Ακόμη και πλήρη ανατροπή της στοιχειώδους νομιμότητας. Οση, τέλος πάντων, έχει απομείνει...
Πηγή: Εθνοσπόρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: