Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

«Στα χέρια μου ο ΠΑΟΚ στις 15 Αυγούστου»

«Στα χέρια μου ο ΠΑΟΚ στις 15 Αυγούστου»
Πιο έτοιμος από ποτέ να αναλάβει τα… ηνία του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε. «Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια και αλλάζουν αρκετά πράγματα», απάντησε σε σχετική ερώτηση για το διοικητικό του μέλλον στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας έδειξε απόλυτα συμβιβασμένος με τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση, καθώς από τη στιγμή που δεν έχει αναλάβει ακόμα, δεν μπορεί να έχει άποψη. «Θέλω άτομα στη διοίκηση τα οποία θα αγαπάνε τον σύλλογο», ανέφερε για τη στελέχωση της ΠΑΕ στο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στο Spot2310.gr:

Τι γίνεται με το ενδιαφέρον σας για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε;

«Στις 15 Αυγούστου ο ΠΑΟΚ έρχεται στα δικά μου χέρια και αλλάζουν αρκετά πράγματα».

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει σε ορισμένες πωλήσεις παικτών. Είστε ενημερωμένος;

«Δεν γνωρίζω κάτι για τις πωλήσεις, δεν έχω κάποια ενημέρωση. Πάντως για να μην παρεξηγηθεί και η τωρινή διοίκηση της ομάδας, θέλω να επισημάνω πως δεν υπάρχει ενημέρωση καθώς ακόμα δεν έχω τον πλήρη έλεγχο της ομάδας στα χέρια μου. Ο Βρύζας κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να είναι ο σύλλογος καλυμμένος σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν αναλάβω».

Προβλέπεται όρος στην επικείμενη επένδυσή σας, που προβλέπει την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο και την συνέχιση της παρουσίας του Ζήση Βρύζα στην διοίκηση;

«Εγώ ποτέ δεν έβαλα τέτοιο όρο. Εγώ άλλο ανέφερα και ερμηνεύτηκε αλλιώς. Δεν θα σας πω ψέματα, σέβομαι απόλυτα τον Βρύζα και τον συμπαθώ. Πρόθεση μου είναι στο διοικητικό σχήμα να μπουν άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να με βοηθήσουν να πάμε τον ΠΑΟΚ ακόμα πιο ψηλά. Θέλω άτομα τα οποία να αγαπάνε τον σύλλογο. Δεν στέκομαι στα ονόματα εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: