Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Παίξτε και λίγο… άμυνα!!

Παίξτε και λίγο… άμυνα
Ξέραμε πως στο Βέλγιο οι ομάδες δεν κοιτάνε την αμυντική τους λειτουργία.

Γνωρίζαμε πως εκεί οι σύλλογοι παίζουν επιθετικογενές ποδόσφαιρο, αλλά η Γκένκ με την Σέρκλ Μπριζ το… παράκαναν στον μεταξύ τους αγώνα, καθώς ήρθαν ισόπαλες 3-3 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του βέλγικου πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 19’ έκανα το 1-0 με τον Βαν Ένο, όμως η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε πέντε λεπτά αργότερα (19’) με τον Μπέντεκε. Ο ίδιος παίκτης για την Γκενκ έκανε το 2-1 στο 25’, όμως οι ποδοσφαιριστές του Μπέεν δεν το χάρηκαν πολύ, καθώς η ισοφάριση ήρθε στο 32’ με τον Βέτοκελε. Ωστόσο, οι αμυντικοί και των δύο συλλόγων δεν μπορούσαν να κόψουν ούτε με… βαλέ τους επιθετικούς με αποτέλεσμα να σημειωθούν και άλλα δύο τέρματα. Έτσι, ο Βαν Ένο στο 54’ έκανε το 2-3 με τον Βόσεν στο 57’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ματς της ημέρας που έγιναν στο πλαίσιο της πρεμιέρας του βέλγικου πρωταθλήματος η Ζούλτε Βάρεγκεμ νίκησε εκτός έδρας με 1-0 την Σταντάρ Λιέγης με μοναδικό σκόρερ της αναμέτρησης τον Μπέριερ στο 9’, ενώ η Γάνδη στην έδρα της έκαμψε εύκολα την αντίσταση της Λιρς νικώντας την με 2-0. Αυτός που οδήγησε τους γηπεδούχους στη νίκη ήταν ο Αμπρέιτμαν, ο οποίος σκόραρε δύο φορές, μία στο 19’και άλλη μία στο 77’.

Γκένκ- Σερκλ Μπριζ 3-3

(Μπέντεκε 19’, 25’, Βόσεν 57’- Βαν Ένο 14’, 54’, Βέτοκελε 32’)

Σταντάρ Λιέγης- Ζούλτε Βάρεγκεμ 0-1

(Μπέριερ 9’)

Γάνδη- Λιρς 2-0

(Αμπρέιτμαν 19’, 77’)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: