Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μπαρτσελόνα και Σίτι για Άγγερ!!

Πολύ ψηλά στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ντάνιελ Άγγερ σύμφωνα με τα αγγλικά και τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο 27χρονος στόπερ αποτελεί ιδανική λύση και για τις δύο ομάδες, αφού τόσο ο Τίτο Βιλανόβα, όσο και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Οι Καταλανοί έκαναν προσπάθεια να αποκτήσουν τον Χάβι Μαρτίνεθ της Μπιλμπάο, όμως απέβη άκαρπη. Επιπλέον ο νέος τεχνικός της ομάδας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν γίνεται να πορευτεί με λύσεις ανάγκης όπως αυτές του Μασεράνο και του Μπυσκέτς στην άμυνα, για το λόγο αυτό οι «μπλαουγκράνα» θα πιέσουν πολύ τη Λίβερπουλ για να κάνουν δικό τους τον Άγγερ.

Από την άλλη, η Σίτι έχει μείνει μόνο με τον Τζόλεον Λέσκοτ και τον Βισέντ Κομπανί ως πρωτοκλασάτα ονόματα στην άμυνα, καθώς η αποχώρηση του Κόλο Τουρέ θεωρείται δεδομένη. Όπως αναφέρει μάλιστα η Daily Mirror οι «σίτιζενς» έχουν καταθέσει ήδη πρόταση στη Λίβερπουλ ύψους 12 εκ. λιρών, η οποία όμως έχει απορριφθεί, με τον Μπρέντναν Ρότζερς να θεωρεί τον Δανό ως έναν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας που θέλει να χτίσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: