Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

"Πυροσβέστης" η διοίκηση!!

Ανοιχτή γραμμή με Πράτο διατηρούν οι διοικούντες την ΠΑΕ προσπαθώντας να ενημερωθούν και να τοποθετήσουν στην πλήρη διάσταση το θέμα που προέκυψε με Κατσαβάκη και Καζναφέρη αλλά παράλληλα να λειτουργήσουν με σκοπό να πέσουν οι τόνοι.
"Πυροσβέστης" η διοίκηση
Στα “κόκκινα” δουλεύουν παίκτες και τεχνική ηγεσία καθώς η προσπάθεια στη Βόρεια Ιταλία κορυφώνεται ώστε να μπούνε οι βάσεις για την επόμενη χρονιά. Αυτή ήταν και η αιτία για να δοθεί αφορμή και να δημιουργηθεί ένταση που με αφετηρία μία φάση στο παιχνίδι με το Παλέρμο η οποία πήρε διαστάσεις εκτός γηπέδου.
Ο ρόλος του Κατσαβάκη, ο οποίος είναι ανένδοτος χαρακτηρίζοντας υπερβολική την αντίδραση και απαιτώντας τη συγνώμη του ποδοσφαιριστή, είναι αυτός που θα καθορίσει την εξέλιξη στο ζήτημα. Από την πλευρά του ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος στην ένταση του παιχνιδιού αντέδρασε αλλά με τη γενικότερη συμπεριφορά του και τον πρότερο βίο στην ομάδα, δείχνει πως δεν αποτελούν πράξη ασέβειας τα όσα έγιναν και είναι πράγματα που μένουν εντός των τεσσάρων γραμμών και δεν μεταφέρονται προς τα έξω.
Οι στάση των δύο αντρών οδηγεί σε αδιέξοδο. Ο Αλέκος Κατσιαούνης έχει ενημερωθεί για την κατάσταση και τις λεπτομέρειες προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα που δημιουργήθηκε. Οι επαφές και με τους δύο έχουν ως στόχο να ρίξουν “νερό στο κρασί” τους καθώς ούτε ο χρόνος, ούτε η δυνατότητα υπάρχει για τέτοιες περιττές λεπτομέρειες.
Η απουσία του Αρτινού από την πρωινή προπόνηση ήταν το πρώτο δείγμα της στάσης που θέλει να κρατήσει ο τεχνικός του Αρη και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να επαναληφθεί το απόγευμα. Η προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι συνεχίζεται από όλες τις πλευρές και κυρίως από τη διοίκηση ενώ η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: