Οι εξελίξεις για το... σίριαλ Τοροσίδη-Ρόμα συνεχίζουν να «τρέχουν». Έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ αποκάλυψε στο προσωπικό του blog ότι τα επόμενα δύο 24ωρα θα είναι καθοριστικά για την μεταγραφή του παίκτη.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα ασχολήθηκε με την υπόθεση Τοροσίδη στο blog του, διευκρινίζοντας ότι το επόμενο 48ωρο θα είναι πολύ κρίσιμο και αποφασιστικό για την μεταπήδησή του στην Ρόμα. Ο Πεντούλα υποστηρίζει ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει πολύ να κλείσει στην ιταλική ομάδα, όμως επισημαίνει ότι υπάρχει ο Μπαλτζαρέτι που απασχολεί περισσότερο τους Ρωμαίους.
Εάν η Ρόμα δεν μπορέσει να κλείσει τον αμυντικό της Παλέρμο τότε θα κάνει την τελική της κίνηση για τον Τοροσίδη. Ο συνάδελφος από την γειτονική χώρα μιλά για κατ' αρχήν συμφωνία Ρόμα και Ολυμπιακού στα 2,5 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον ξεκαθαρίζει ότι ο Τοροσίδης δεν θ' ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι περιμένει την Ρόμα και το πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Πάντως πρέπει να συμπληρωθεί ότι για την απόκτηση του Ιταλού διεθνούς μπακ ερίζουν και οι Γιουβέντους και Νάπολι.


πηγή: gazzetta.gr