Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Δεν αποκλείει την παραμονή ο Ντος Σάντος!!

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος παρά το γεγονός ότι έχει μόλις 17 συμμετοχές τα τελευταία 4 χρόνια με τη φανέλα της Τότεναμ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει και φέτος στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Το κίνητρο; Ο ερχομός του Βίλας-Μπόας, ο οποίος μπορεί να του δώσει μια θέση στην ομάδα σε περίπτωση που τον πείσει.

Ο Μεξικανός αυτή τη στιγμή είναι στο Λονδίνο, καθώς έχει ενσωματωθεί με την Εθνική του ομάδα για το Ολυμπιακό τουρνουά, ενώ η Τότενμα βρίσκεται σε tour στην Αμερική. Όπως τονίζει ο ίδιος σε δηλώσεις του η παραμονή του στους «σπερς» θα ξεκαθαριστεί μετά του Ολυμπιακούς αγώνες,όταν και θα συνομιλήσει με τον Μπόας.


«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον νέο προπονητή. περιμένω μέχρι να τελειώσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και μετά θα μιλήσουμε. Πρέπει να δω τι σκέφτεται και μετά θα αποφασίσουμε για το καλύτερο».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της παραμονής του: «Θα ήταν καλό για εμένα. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ευκαιρίες τώρα με τον νέο προπονητή που ήρθε την ομάδα. Έχω έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό μου και δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο μέχρι να εξαντληθεί. Μέχρι τώρα ήταν όλα μάταια για μένα. Ήταν μεγάλη απογοήτευση που ο Χάρι Ρέντναπ δεν με επέλεγε και δεν γνωρίζω τους λόγους από τη στιγμή που δεν έχω σχεδόν ποτέ μιλήσει μαζί του. Αλλά θα ήθελα να παραμείνω στην Αγγλία με την προοπτική να παίξω. Θα μπορούσε να υπάρξει χώρος και για μένα αν ο Μόντριτς φύγει αλλά δεν ξέρω ακριβώς».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: