Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Κρίσιμο συμβούλιο της ΚΜΑ!!

Το διοικητικό συμβούλιο θα συζητήσει για το οικονομικό, συμφωνεί την τακτική και ορίζει τους εκπροσώπους στην ΠΑΕ.
Κρίσιμο συμβούλιο της ΚΜΑ
Στις 19.00 θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ ώστε να καθορίσει την τακτική που θα ακολουθήσει σε φλέγοντα ζητήματα.
Τα μέλη της διοίκησης του Φορέα θα συναντηθούν σήμερα το απόγευμα ώστε να βρούνε λύσεις και να καθορίσουν την τακτική τους σχετικά με τον ρόλο και τη συνεργασία που πρέπει να έχουν με την ΠΑΕ.
Αρχικά απαιτείται να βρεθεί η φόρμουλα μέσω της οποίας η ΚΜΑ θα έχει τον ρόλο της στις εξελίξεις. Για να γίνει αυτό απαραίτητη είναι η συμφωνία όλων στην τακτική που θα ακολουθήσουν αφού τα φαινόμενα... παραφωνίας, όπως αυτό του Λάμπρου Σκόρδα, είναι πλέον συχνά και “φρενάρουν” κάθε δυνατή προσπάθεια.
Η αιτία όλων των προβλημάτων είναι η οικονομική στενότητα που παρατηρείται εδώ και καιρό. Η δημιουργία πλάνου διεξόδου από την κρίση είναι το ζητούμενο και απαιτείται συμφωνία, έστω και κατά πλειοψηφία, για να εφαρμοστεί.

Άμεσα αναμένεται να τοποθετηθούν και οι εκπρόσωποι του Φορέα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ώστε να συσταθεί σε σώμα έπειτα από αίτηση στο Πρωτοδικείο.
Όπως αναμένεται η σύσκεψη θα “τραβήξει” σε μάκρος και εκ των πραγμάτων κρίνεται αδύνατη η διεξαγωγή της ευρείας συνάντησης με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων φορέων του Άρη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: