Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Mετάλλια εδώ και τώρα για τους Βρετανούς!!

O Δήμος Μπουλούκος γράφει από το Λονδίνο για τον πανικό που έχει προκαλέσει στους Βρετανούς το γεγονός ότι δεν έχουν κατακτήσει ως τώρα μετάλλια.
Mετάλλια εδώ και τώρα για τους Βρετανούς!
Σύσσωμος ο Τύπος του Ηνωμένου Βασιλείου περιείχε δεικτικά σχόλια για το γεγονός ότι η βρετανική αποστολή δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο μετά την πρώτη κιόλας μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η δίψα για διάκριση λόγω ότι είναι η διοργανώτρια χώρα και το γεγονός ότι η Βρετανία μετέχει με την μεγαλύτερη αποστολή, ξεπερνώντας τους 500 αθλητές και αθλήτριες, είχαν σηκώσει ψηλά τον πήχη με αποτέλεσμα όλο το έθνος να διψά για διακρίσεις και ο Τύπος της χώρας να γίνεται αρκετά επικριτικός, ζητώντας από τον Υπουργό Αθλητισμού να αναλάβει τις ευθύνες του!
Λόγω των πιέσεων η Βρετανική Ολυμπιακή Επιτροπή έκανε το μεσημέρι της Κυριακής έκτακτη συνέντευξη Τύπου, στην οποία ζήτησε από τους δημοσιογράφους να... ηρεμήσουν λίγο επειδή είναι ακόμα οι Αγώνες στην αρχή και να μην μεταφέρουν την ανυπομονησία στον λαό. Λίγο αργότερα η Λίζι Αρμιτστεντ κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για το Ηνωμένο Βασίλειο στην ποδηλασία δρόμου.
Το γεγονός του μεταλλίου ηρέμησε κάπως τους Βρετανούς που περιμένουν, όμως, το πρώτο χρυσό για να νιώσουν καλύτερα.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: