Παίκτης της Φορτούνα Ντίζελντορφ είναι και επίσημα ο Στέλιος Μαλεζάς ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Γερμανούς και δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή του.
Στην Φορτούνα Ντίζελντορφ θα αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς ο οποίος βρέθηκε στην Γερμανία και υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια δύο χρόνων.
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε για την μεταγραφή του στο επίσημο σάιτ της νεοφώτιστης ομάδας δηλώνοντας χαρούμενος για την μετακίνησή του, υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά για την ομάδα ενώ αποκάλυψε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με την φανέλα της νέας του ομάδας.
Από την μεριά του ο τεχνικός της Γερμανικής ομάδας, Νόρμπερτ Μέιερ δήλωσε πως ο στον Μαλεζά η ομάδα βρήκε ακριβός τον αμυντικό που έψαχνε, καθώς είναι 1,92 μ. Με εμπειρία από την πολυετή παρουσία του σε υψηλό επίπεδο.
Στην συνέχεια, ο Μαλεζάς παραχώρησε και μίνι συνέντευξη στην οποία παρουσίασε ουσιαστικά τον εαυτό του.
-Ήξερες την Φορτούνα πριν υπογράψεις;
«Είχαμε παίξει με τον ΠΑΟΚ πέρυσι ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Φορτούνα. Είχα παίξει στο δεύτερο ημίχρονο και το θυμάμαι καλά το παιχνίδι γιατί είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Εκεί ήταν εξάλλου και πάρα πολλοί Έλληνες οπαδοί μια και στην πόλη υπάρχει ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών από αυτούς που βρίσκονται εκτός Ελλάδας».
- Πήρε πληροφορίες για το πρωτάθλημα, για παράδειγμα από τον Φάνη Γκέκα;
«Έχω μιλήσει με πολλούς και όχι μόνο με τον Γκέκα. Έχω ακούσει μόνο θετικά σχόλια. Ανυπομονώ να ζήσω και εγώ αυτή την εμπειρία. Για το κάθε ποδοσφαιριστή είναι κάτι σπέσιαλ να παίξει στην Μπουντεσλίγκα».
- Αφήνεις την Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια παρουσίας εκεί; Θα είναι πρόβλημα για εσένα αυτό;
«Δεν νομίζω ότι θα είναι δύσκολο για εμένα να προσαρμοστώ εδώ. Η πόλη εξάλλου έχει τόσους Έλληνες που θα με κάνουν να νιώσω άνετα εδώ».
- Τι παίκτης είσαι;
«Νομίζω ότι στο γήπεδο μπορώ να παίρνω τις δύσκολες αποφάσεις. Ακόμη και στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός. Πήρα πολλές εμπειρίες και από την παρουσία μου στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την Φορτούνα;
«Πρώτος στόχος να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα ανυπομονώ να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα».


πηγή: gazzetta.gr