Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

O Γκαγκάτσης πάει για πρόεδρος!!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις, οι συναντήσεις και οι διεργασίες ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ τον προσεχή Οκτώβριο.
O Γκαγκάτσης πάει για πρόεδρος!
Πριν από λίγες ημέρες, όπως αποκαλύπτει το SoccerPlus, πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη και σημαντική για τις εξελίξεις συνάντηση του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Β. Γκαγκάτση με πολύ ισχυρό πρόσωπο στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές σε στενό κύκλο, ο ισχυρός παράγοντας φέρεται να ζήτησε από τον Γκαγκάτση να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος στις επικείμενες εκλογές και να σταματήσει την προεκλογική δραστηριότητά του.
Ο Γκαγκάτσης φέρεται να μην αποδέχθηκε την προτροπή να μην είναι υποψήφιος και υποστήριξε ότι θα διεκδικήσει την προεδρία.
Μάλιστα μετά την συνάντηση, καθόρισε την συγκέντρωση που αναβλήθηκε δύο φορές λόγω της νοσηλείας του στο νοσοκομείο με ποδοσφαιρικές ενώσεις από τη νότια Ελλάδα και η οποία θα γίνει την Τετάρτη 1/8 σε ξενοδοχείο του Λουτρακίου
Ο Πιλάβιος
Όσον αφορά τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για το αν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία, ωστόσο οι περισσότερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν θα το πράξει, παρότι υπάρχει αριθμός ενώσεων που τον στηρίζουν. Ένας λόγος είναι ότι νιώθει προδομένος από το άδειασμα που υπέστη από τους μέχρι πριν λίγες ημέρες στενούς συνεργάτες του στην ομοσπονδία, τόσο σε επίπεδο παραγόντων όσο και σε επίπεδο έμμισθων υπαλλήλων - στελεχών.
Ο Σαρρής
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, της ΕΠΣ Χίου και μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Πιλάβιου έχει αποφασίσει να διεκδικήσει την προεδρία θεωρώντας ότι ο Πιλάβιος θα αποσυρθεί. Στηρίζεται από τον σκληρό πυρήνων των μεγαλοστελέχων της ομοσπονδίας αλλά και από ενώσεις. Όμως και αυτός, παράλληλα με τις ενέργειες που κάνει, περιμένει και παρακολουθεί τις κινήσεις των αντιπάλων του πριν επισημοποιήσει την κάθοδό του.
Ο μόνος που μέχρι σριγμής έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του είνια ο εκλτελών χρέη περιφεριάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Διονύσης Ψωμιάδης.
Πηγή: soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: