Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μαργαρίτης: «Πρόκληση για εμένα ο ΠΑΟΚ!!

Την ευκαιρία να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, από την Α2 που αγωνιζόταν τα προηγούμενα χρόνια, έδωσε ο ΠΑΟΚ στο Βαγγέλη Μαργαρίτη.
Ο 30χρονος φόργουορντ, με δηλώσεις του στο Sport 103, επανέλαβε πόσο χαρούμενος είναι για τη μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς και δεσμεύθηκε να δουλέψει σκληρά, για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Σίγουρα, με έκανε να υπογράψω στον ΠΑΟΚ το όνομα της ομάδας. Περιμένω να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Έχω πάρει γεύση γηπέδου στις αρχές του καλοκαιριού. Η ομάδα είδα πως δούλευε πολύ επαγγελματικά και βελτιώθηκα αρκετά».
Για το τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ: «Για εμένα είναι μια πρόκληση να παίζω στον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχω το άγχος που θα με κρατήσει συγκεντρωμένο, αυτό πιστεύω πως είναι καλό για έναν αθλητή. Μου δίνεται η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να παίξω ξανά στην Α1».
Για τη διαφορά του πρωταθλήματος της Α1 με εκείνο της Α2: «Η διαφορά της Α1 με την Α2 είναι στη δύναμη. Πρέπει να είσαι πιο δυνατός, πιο ταχύς στην Α1. Πρέπει να δουλέψω περισσότερο στη δύναμη».
Για τη συνεργασία του με το Σούλη Μαρκόπουλο: «Είναι πολύ καλός προπονητής, ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του. Νομίζω πως η συνεργασία μου με τον κόουτς θα είναι η καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: