Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ούτε φέτος ο Βασιλόπουλος!!

Μακριά από τα γήπεδα για μία ακόμη σεζόν θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο άτυχος Έλληνας φόργουορντ, που στην πραγματικότητα δεν ξέρει αν και πότε θα ξαναπαίξει μπάσκετ!
Ούτε φέτος ο Βασιλόπουλος!
Υπάρχουν κάποιες στιγμές που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Που λες δεν είναι δυνατόν! Η περίπτωση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου δεν είναι εύκολο να χωρέσει στο μυαλό. Ένα παιδί γεμάτο φιλοδοξία, όρεξη, ταλέντο και αστείρευτη δύναμη δεν μπορεί εδώ και περισσότερο από τρία χρόνια να κάνει αυτό που αγαπά.
Η μοίρα λοιπόν δεν λέει να πάρει το σκληρό της πρόσωπο από μπροστά του. Ούτε φέτος θα τον αφήσει ήσυχο και πλέον κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το μπασκετικό μέλλον του Παναγιώτη. Δεν τον θέλει, είναι φανερό. Όση υπομονή κι αν έχει κάνει όσες φορές κι αν προσπάθησε δειλά δειλά να επιστρέψει πάντα εμφανιζόταν ένα νέο εμπόδιο.
Το μολυσμένο, όπως αποδείχτηκε, μόσχευμα που τοποθετήθηκε πέρυσι στο γόνατο του Βασιλόπουλου θα τον κρατήσει ουσιαστικά για άλλη μια σεζόν μακριά από τα γήπεδα. Κι αυτό γιατί ο άτυχος φόργουορντ, μετά τον καθαρισμό και την αφαίρεση του μοσχεύματος στις 20/7, θα πρέπει να περιμένει  περίπου τρεις μήνες ώστε να του τοποθετηθεί νέο. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα η επέμβαση, οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι μοιάζει αδύνατον να προλάβει να επανέλθει.
Ό,τι πιο άσχημο να ξέρεις ότι πριν αρχίσει η σεζόν εσύ θα πρέπει να σκέφτεσαι ήδη την επόμενη. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμη κι έτσι τίποτα δεν είναι πλέον σίγουρο. Θα ξεπεράσει οριστικά το πρόβλημά του ο Βασιλόπουλος με το νέο μόσχευμα; Θα καταφέρει να ξαναπαίξει μπάσκετ; Ερωτήματα σκληρά, που δυστυχώς δεν απέχουν από την σκληρή πραγματικότητα που ζει εδώ και καιρό ένας από τους πιο ικανούς Έλληνες παίκτες της νέας γενιάς.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: