Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μενάσε: «Θα τα δώσουμε όλα στο πρώτο παιχνίδι»

Ο ποδοσφαιριστής της Μπνέι Γιεχούντα, Σαλέφ Μενάσε, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στην επικείμενη μάχη με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Europa League.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση επί της Σιράκ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και βοήθησα την ομάδα μου, όμως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε, όμως και τα βγάλαμε πέρα. Πλέον δυσκολεύουν τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ είναι σαφώς πιο δύσκολη ομάδα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και ελπίζω να τα πάμε καλά στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν».

Για τα όσα γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Οι πρώτες πληροφορίες που πήραμε αναφέρουν ότι πρόκειται για μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Εχει πολλούς και καλούς παίκτες στο ρόστερ της. Θα έχουμε σύντομα όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για τις υψηλές θερμοκρασίες στο Τελ Αβίβ: «Οι θερμοκρασίες τις τελευταίες μέρες είναι όντως πολύ υψηλές. Ετσι αναμένεται να είναι και την Πέμπτη, όμως μετά το πρώτο ημίχρονο θα καλυτερεύσουν τα πράγματα. Πάντως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, λόγω των καιρικών συνθηκών».

Για τον τίτλο του φαβορί: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ. Θεωρητικά είναι το φαβορί για την πρόκριση. Ομως όλοι μας έχουμε τα δικά μας κίνητρα για να είμαστε εμείς που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο δεύτερο παιχνίδι πιο επιθετικά, μια και θα είναι μπροστά στο κοινό του, το οποίο είναι πολύ θερμό. Γι΄ αυτό εμείς θα τα δώσουμε όλα στο πρώτο παιχνίδι για να πάμε μετά στη Θεσσαλονίκη για ένα ακόμη πιο δύσκολο ματς».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε μια πολύ καυτή έδρα. Επίσης αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ γι΄ αυτήν την περίοδο και θα γεμίσουν οι φίλαθλοι το γήπεδο. Χαίρομαι πολύ που θα παίξουμε σε μια τέτοια έδρα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: