Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Αμείλικτος ο Κατσαβάκης!!

Τα όσα έγιναν εντός αγωνιστικού χώρου στο τουρνουά του Μάλες, περνούν σε δεύτερη μοίρα, σε σχέση με όσα ειπώθηκαν, από τον προπονητή του Άρη. Γράφει ο Παναγιώτης Στεφάνου.
Αμείλικτος ο Κατσαβάκης
Και αναφέρομαι στο θέμα που προέκυψε με τον Κώστα Καζναφέρη. Η δήλωση του Μάκη Κατσαβάκη ήταν ξεκάθαρη και δεν υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας: «Αν δεν ζητήσει συγγνώμη, φεύγει...».
Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει τελικά στο θέμα αυτό (αν, δηλαδή, ο Καζναφέρης ζητήσει συγγνώμη ή όχι), έχει τεράστια σημασία να μελετήσει κανείς τη συμπεριφορά του ανδρός και την αμείλικτη στάση του. Είναι θέμα αρχών. Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα μιλά ένας (ο προπονητής) και οι υπόλοιποι οφείλουν να εκτελούν. Χρόνια τώρα, σε όλες τις ομάδες του κόσμου, αυτό γίνεται και δεν μπορεί ν΄ αλλάξει στον Αρη. Και ο Κατσαβάκης αυτό εφαρμόζει. Και αυτό είναι το σωστό.
Δεν εξετάζω το ποιος είχε δίκαιο και δεν μπαίνω καν σε μια τέτοιου είδους διαδικασία. Εφόσον είπε κάτι ο προπονητής, αυτό πρέπει να γίνει και σε καμία σοβαρή ομάδα δεν συζητιέται. Ο προπονητής του Αρη θέλει από το ξεκίνημα της παρουσίας του στον πάγκο των κιτρίνων να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Να εφαρμόσει τα αυτονόητα. Το μήνυμα της περίπτωσης Καζναφέρη, ελπίζει να το λάβουν όλοι, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιου είδους περιστατικά.
Δεν έχει σημασία τι έχουν περάσει αυτά τα παιδιά και ειδικά οι παραμένοντες από πέρυσι (μεταξύ των οποίων και ο Κώστας). Εχουν όλα τα δίκαια με το μέρος τους, όμως εφόσον έμειναν και ανεξαρτήτως προβλημάτων, οφείλουν να ευθυγραμμιστούν με τη φιλοσοφία της ομάδας και του προπονητή. Διότι, σε διαφορετική περίπτωση το μαγαζί θα κλείσει...
Ο Καζναφέρης έχει αποδείξει ποιος είναι κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Αρη, ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δώσει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια και είμαι σίγουρος πως το θέμα κλείσει όπως πρέπει (αν όσο γράφω αυτές τις γραμμές δεν έκλεισε ήδη).
Και στο φινάλε, δεν είναι το θέμα ο Καζναφέρης. Είναι η φιλοσοφία και το σαφές μήνυμα που θέλησε να περάσει ο κ. Κατσαβάκης. Και νομίζω ότι το συγκεκριμένο ελήφθη.
Οσο για το αγωνιστικό; Η ομάδα παλεύει. Όπως μπορεί. Και αυτό έχει σημασία.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: