Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ένταση μεταξύ Ντεμπισί και Λιλ!!

Ένταση μεταξύ Ντεμπισί και Λιλ
Εξηγήσεις ζήτησε ο Ματιέ Ντεμπισί από τη διοίκηση της Λιλ για το θέμα της μετακίνησής του. Ο παίκτης σχεδόν… ετοίμαζε τις βαλίτσες του για Αγγλία, με δεδομένη τη βελτιωμένη προσφορά της Νιούκαστλ, όμως ο Μισέλ Σεϊντού του έκοψε τη φόρα. Ο πρόεδρος της Λιλ με δηλώσεις του στα γαλλικά μέσα ξεκαθάρισε ότι ο 27χρονος αμυντικός δεν θα παραχωρηθεί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο προκαλώντας τον εκνευρισμό του παίκτη.

Μπορεί οι «καρακάξες» την περασμένη Πέμπτη να κατέθεσαν βελτιωμένη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, όμως φαίνεται ότι αυτή δεν ικανοποιεί τους διοικούντες τη Λιλ: «Πήρα την απόφαση ότι ο Ντεμπισί θα μείνει στην ομάδα. Η προσφορά της Νιούκαστλ δεν ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας με πολλά ζητήματα, δεν μπορούμε να χρονοτριβούμε με σενάρια για τους ποδοσφαιριστές μας».

Ο ίδιος ο Ντεμπισί φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση της διοίκησης σχετικά με τη μεταγραφή του: «Τη μια μού λένε ότι δεν μπορώ να φύγω γιατί δεν έχουν βρει αντικαταστάτη μου, την άλλη γιατί η προσφορά της Νιούκαστλ δεν είναι αρκετή. Τη μια με μπλοκάρει ο προπονητής, την άλλη ο πρόεδρος» είπε ο Γάλλος αμυντικός για να συμπληρώσει: «Είναι γνωστό ότι έχω ζητήσει να φύγω, ελπίζω όλα να πάνε καλά». 


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: