Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ο παλιός έγινε αλλιώς και… νιός!!

Είχε καινούργιο παίκτη από μεταγραφή ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι που έδωσε στο Ισραήλ την Πέμπτη; Όχι, εκτός μόνο από τον Κουμαλό.
Ο παλιός έγινε αλλιώς και… νιός!
Πώς γίνεται, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ που είδαμε να είναι ουσιαστικά μια νέα ομάδα; Δεν είναι φοβερό; Βασίζεται σε παλιούς ποδοσφαιριστές, αλλά είναι… νιός!
Κατ’ αρχήν ο ΠΑΟΚ έπεισε με την απόδοσή του. Και φαίνεται ιδανική η επιλογή του Δώνη που του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες.
Ο Πέλκας που μπήκε αλλαγή έκλεψε την παράσταση και είναι ένας παίκτης που τον πιστεύουν ο Βρύζας, ο Γεωργιάδης και ο Δώνης. Επίσης, εξαιρετικός ήταν ο άλλος μπόμπιρας, ο Κάτσε.
Ο Ρομπέρ, εξάλλου, ήταν και πέρυσι στην ομάδα, όμως λογίζεται σαν νέα μεταγραφή από ο Μπόλονι δεν τον υπολόγιζε καθόλου, ενώ ο Γιάννου είχε παίξει ελάχιστα και ο Κατσικάς είχε τραυματιστεί και έμεινε πίσω όταν του δόθηκε η ευκαιρία.
Ο Δικέφαλος, λοιπόν, ενώ ουσιαστικά δεν έχει κάνει ακόμα μεταγραφές, παρά ταύτα έδειξε ένα φρεσκαρισμένο πρόσωπο. Με λύσεις από το περσινό ρόστερ και με προσθήκες από τους νέους, από παίκτες με μικρές ηλικίες, όπως με τους Πέλκα - Κάτσε.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: